Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Október 24.

2014/10/24

A Rák jegy szülöttei számára ma minden a rózsaszínködről fog szólni a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A mai nap örömöt, és boldogságot tartogat a számodra. Kitűnő hangulatodban leszel, az idő is úgy fog telni, hogy észre sem veszed. Semmi és senki nem köphet ma bele a levesedbe. Az este során bátran menj társaságba.

Bika

_0010_bika
A korábbi mélypontról gyorsan sikerül elmozdulnod. Pedig nagy hibád szokott lenni az, hogy egyszerűen nem vagy képes túllépni a múlton. Ha minden igaz, ma sikerülni fog. A közeli barátaid lelki támaszt nyújtanak majd.

Ikrek

_0005_ikrek
A meghívásokat fogadd el! Mindegy hova hívnak, a lényeg, hogy menj társaságba. Ha otthon maradsz a négy fal között, annak lelki következményei lehetnek. Nem jönne jól egy újabb válság, mikor még most lábaltál ki az előzőből.

Rák

_0002_rák
A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben is tapintható. Ma minden csak az érzelmekről, a szerelemről, a párkapcsolatról, egyszóval a rózsaszínködről fog szólni. Ne lepődj meg, ha párod a megszokottnál kedvesebb lesz veled.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ne állj le pletykálni! Kerüld el a szószátyár társaságot, és vesd bele magad a temérdek munkába. Nem csak időt vesztegetsz el, ha beállsz a pletykakörbe, hanem még bajod is származhat belőle. Egy két barátot elveszíthetsz.

Szűz

_0001_szűz
Egy kollégád, vagy barátod kezd nagyon unszimpatikus lenni a számodra. Ám, ha mindezt megmondanád a szemébe, annak nem lenne túl jó hatása. Próbáld meg megjátszani magad ma, és egy kicsit jó pofozni vele is.

Mérleg

_0006_merleg
Legyél kedves korábbi szerelemedhez! Kapcsolatotok valószínűleg jó barátsággá fog alakulni, amennyiben hagyod, és nem kezded el újra vádolni a korábbi eseményekért. Legyél vele megértő, ne harcolj vele!

Skorpió

_0004_skorpio
Ne engedd, hogy egy elviselhetetlen modorú egyén csípős szavai meghassanak téged. Elsőnek nézz mögé, hogy ki mondja, és aztán kezdj el foglalkozni azzal, amit mondott. Nem feltétlen kell mindent azonnal magadra venned!

Nyilas

_0009_nyilas
Írj levelet egy rokonodnak, vagy próbáld meg valamilyen úton-módon újra felvenni vele a kapcsolatot, mert később nagyon fontos lehet a számodra. A késő bánat ebben az esetben nem jó megoldás.

Bak

_0000_bak
Ha bánatos vagy, akkor a legjobb megoldás a barátaid lesznek! Kérd meg őket, hogy töltsenek veled el egy napot, beszéljetek meg mindent, és meg fogod látni, hogy a lelked megkönnyebbül, a gondok nem lesznek olyan súlyosak.

Vízöntő

_0007_vizonto
A pénzügyek terén egy új lehetőségről szerezhetsz információt. Ne engedd el ezt a jó lehetőséget, hanem ragadd meg még idejében, és használd ki, amennyire csak tudod. Ha elúszik az aranyhal, kevés az esély, hogy visszatér.

Halak

_0003_halak
Lehet, hogy az érzelmeid már nem olyanok párod felé, mint korábban voltak. Ha valóban így van, akkor ne hezitálj, és ne csapd be sem saját magadat, sem párodat. Dönts a kapcsolatotok sorsáról egyszer, s mindenkorra!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások