Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Október 31.

2014/10/31

Baleseteket jeleznek a csillagok a Skorpió jegy szülöttei számára. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Arra vágyakozhatsz, hogy vegyék észre és ismerjék el munkádat, igyekezetedet. Továbbra is teljesítsd kötelezettségeid és az elismerés nem marad el! Kitartás, fel a fejjel! Küzd fel magad a mélyről is!

Bika

_0010_bika
Szemrevaló látogató toppanhat be otthonodba. Az együtt töltött idő viszont elég semmit mondó lehet. Egy újabb bizonyíték arra, hogy nem a külső a fontos. Próbálj meg a dolgok mögé látni, és észrevenni az értékeket!

Ikrek

_0005_ikrek
Vigyázz egészségedre, étkezz rendszeresen, válogasd meg, hogy mit teszel a tányérodra! Menj levegőre, mozogj sokat! Kíméld magad, pihenj! A hétvége közeledtével kijár egy délutáni pihenés neked is!

Rák

_0002_rák
Kénytelen vagy szemet hunyni egyes emberek tettei fölött. Ne bocsáss meg könnyen nekik, de ne is keríts nagy feneket az ügynek! Vedd lazán a dolgokat, ebben rejlik a problémamegoldás mostani titka!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Lassítsd a tempódon! Figyelj oda egészségügyi állapotodra! A szervezeted hamarosan jelezni fog, amit jobb lenne megelőzni az egészséges életmóddal. Helyes táplálkozás, futás, és a rendszeres mozgás segíteni fog!

Szűz

_0001_szűz
Változtass külsődön, frizurádon! Bátran vásárolj új stílusú ruhadarabokat, valamint menj el fodrászhoz! Merész stílusodat mutasd meg! Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit is gondolnak valójában!

Mérleg

_0006_merleg
Idős ismerősöd segítségét kérd ki, esetleges kételyeidet illetően. Egy kiadós beszélgetés felnyithatja szemedet. Nem is olyan bonyolult a dolog, mint amilyennek tűnik. A dolgok nyitja sokszor a részletekben bújik meg!

Skorpió

_0004_skorpio
Baleseteket jeleznek a csillagok. Idegeidet megviselhetik a történtek, könnyen ki is borulhatsz. Talán jobb lenne pár napra elutazni valahova kedveseddel. Az együtt töltött percek megoldhatnak minden problémát!

Nyilas

_0009_nyilas
Egészséged kerül a központba. Itt az ideje, hogy elkezdj diétázni és mozogni. Szedd össze magad, és kezdj el egészségesebb életet élni! Továbbá fontos párkapcsolati események is történhetnek, amit érdemes átgondolni.

Bak

_0000_bak
Ne adj hangot gondolataidnak! Végzetes dolgokat vehetsz a szádra, ám nem tudod őket visszaszívni. Mélyen bánd meg majd meggondolatlanságodat, mert más módja nincs annak, hogy helyrehozd a történteket.

Vízöntő

_0007_vizonto
Egyik ismerősöd járhat a fejedben. Valószínűleg az illetőről nagyon régóta nem hallottál. Vedd fel vele a kapcsolatot, mindenféle magyarázkodás nélkül. Neki is, illetve neked is jól fog esni, hogy végre beszéltek.

Halak

_0003_halak
Egyik szomszédod valószínűleg teljesen félreérti majd mondandódat. Ez későbbi veszekedések gyökerévé válhat. Igyekezz tisztázni a helyzeted! Üljetek le egy asztalhoz, és öntsetek tiszta vizet a pohárba!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások