Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

November 14.

2014/11/14

A mai nap örömöt és boldogságot tartogat a Bikák számára a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Hiába tervezted úgy, hogy munka után egy kicsit elmész kikapcsolni, valószínűleg erre nem lesz lehetőséged. Egy olyan üzenetet, hírt fogsz kapni, ami teljes mértékben feje tetejére fordít mindent, ami eddig volt. Mielőtt pánikba esnél, az a jó hírem van, hogy ez a felfordulás nem feltételen jelent rosszat.

Bika

_0010_bika
A mai nap örömöt és boldogságot tartogat a számodra. Kitűnő hangulatban telnek majd az órák. Estére még kedvezőbb lesz a csillagállás, így megéri akár egy bulit beszervezni, vagy közösségbe menni. A jó hangulat szinte garantált lesz.

Ikrek

_0005_ikrek
A párkapcsolatodból annyi erőt meríthetsz ma, ami egész hétvégédre elég lesz. Párod különböző, apró meglepetésekkel, figyelmességekkel vehet le a lábadról majd. Ezeket ugyan illik viszonozni, de ha ma csak élvezni szeretnéd a kedvességét, akkor sem lesz semmi gond. Ez a nap csak a tiéd és az övé!

Rák

_0002_rák
A lehetőségek tárháza ma kitárja kapuit, és neked csak annyit kell tenned, hogy helyzetedhez mérten választasz a kínálatból. Okkal érezheted magad szerencsésnek, hiszen bármibe is kezdesz, szinte garantált, hogy sikerre viszed majd. Vigyázz! A jó ötleteidet ne hagyd parlagon!

Oroszlán

_0008_oroszlan
A korábbi mélypontról gyorsan sikerül elmozdulnod, így nem sokáig nyalogatod a sebeidet. Annál rosszabb nincsen, amikor a múlt eseményei folyamatosan visszahúznak, és nem engedik, hogy kiteljesedj. A mai napon végre mozgásba jössz!

Szűz

_0001_szűz
A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben is érezhető, tapintható. Téged is el fog találni ma Ámor nyila, ezúttal igen mélyen. Boldog, gondtalan és kiegyensúlyozott leszel ennek köszönhetően. Azért vigyázz! A rózsaszín köd bármikor eltűnhet.

Mérleg

_0006_merleg
Ma ha tehetnéd, igazából minden feladat és kihívás elől megfutamodnál. Sorozatosan keresed majd a kibúvókat, a magyarázatokat arra, hogy most éppen miért nem csinálsz meg valamit. A legegyszerűbb mégis az lenne, ha félretennéd a kicsinyes hozzáállásod, és megcsinálnád a rád bízott munkát.

Skorpió

_0004_skorpio
A mai napon eltervezett dolgaidat igyekezz minél hamarabb véghezvinni, hogy a délután során maradjon egy kis időd pihenni! Nagyon sokat teszel minden nap a jövődért, így megérdemled, hogy végre picit szusszanj és hátradőlj a foteledben!

Nyilas

_0009_nyilas
Minden a megszokott kerékvágásban történik majd, szerencsére semmi váratlan eseményre nem kell felkészülnöd ma. Ez lesz az a nap, talán egyedüliként a hét folyamán, amikor nem kell újratervezned a napirendedet egy teljesen kiszámíthatatlan dolog miatt. Nyugodtan szervezz programokat, kapcsolódj ki!

Bak

_0000_bak
El kell engedned valamit vagy valakit ahhoz, hogy fejlődni tudj. Ma szükség lesz minden empatikus készségedre, hogy ne borulj ki, ha esetleg valamiről rossz hírt kapsz. De ne feledd! Ahhoz, hogy valami új, jobb dolog tudjon érkezni az életedbe, előtte a réginek meg kell szűnnie.

Vízöntő

_0007_vizonto
A házimunka, az otthoni teendők kerülnek ma előtérbe. Kerüld a heves vitákat, igyekezz mindent a lehető legegyszerűbb módon megoldani! Ha higgadt maradsz, a saját dolgodat is megkönnyíted, hiszen minden plusz aggodalmat mellőzni fogsz.

Halak

_0003_halak
A szerelem felpezsdíti majd a napodat, és teljesen hatalmába kerít a romantika. Vigyázz, hogy ne lépd át az egészséges határt, ugyanis hajlamos vagy arra, hogy ilyenkor mindenkivel kedves és segítőkész legyél. Ezzel önmagában semmi gond nincsen, viszont vannak, akik ezt kihasználják. Legyél óvatos!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások