Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

December 5.

2014/12/05

A Halak jegy szülötteinek felfele ívelő karrierje ma töretlenül halad tovább a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Egy régi lelki sebed újra felszakadhat. Emiatt az egész napod egy kicsit szomorú és lehangolt lesz. Az energiaszinted sem túl magas, legszívesebben reggel tovább nyomtad volna az ágyat, ha nem kellett volna dolgoznod. Jó pár adag kávé vagy pár deci energiaital ugyan ideiglenesen, de helyrehozhat.

Bika

_0010_bika
Családi problémák üthetik fel a fejüket, amire szokás szerint, neked kell megtalálni a megoldást. Már eleged van ugyan a tyúkanyó szerepből, de mégis te fogod össze a családi szálakat és terelgetsz mindenkit a jó irányba. Viszont ami nem a te gondod, azt ne vedd magadra!

Ikrek

_0005_ikrek
Hajlamos vagy túlhajszolni magadat munkahelyeden. Hiába érzed már, hogy nem bírod tovább, te csak folyamatosan mész és teszed a dolgodat. Néha parancsolj egy kis pihenést magadnak! Vegyél vissza a tempóból, mert nem lesz jó vége.

Rák

_0002_rák
Kissé lelassultál, pedig ez tőled nagyon szokatlan. Munkahelyeden is furcsán nézhetnek rád megereszkedett kedved miatt. Ötleteidet pedig jobb lenne, ha hangoztatnád! Kitűnő megoldásokat találhatsz ugyanis!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Hiába indul a napod pechesen, a délelőtt és délutáni időszak kárpótol majd a reggel nehézségeiért. A pénzügyi helyzetedben egy új lehetőség, ajánlat érkezése várható, amire nem kell azonnal igent mondanod, így lesz időd mérlegelni mindent és később igent vagy nemet mondani.

Szűz

_0001_szűz
A szerencse egész napodon végigkísér majd. Szinte nem lesz olyan helyzet, ami ne alakulna neked kedvezően. Még az elején kínos, necces szituációkból, esetleges vitákból is te fogsz jól kijönni. Mindezek miatt viszont ne bízd el magad, mert legfelülről lehet a legnagyobbat esni.

Mérleg

_0006_merleg
Ambiciózus és személyiségedhez méltóan szorgalmas is vagy. Lassan, de biztosan haladsz ma is előre azon a bizonyos ranglétrán. Kitartással és türelemmel nemsokára eléred álmaid pozícióját! Már nem kell sokat várnod a gyümölcsre!

Skorpió

_0004_skorpio
Munkahelyeden a 100%-on felül fogsz teljesíteni és mire hazaérnél, szinte hulla lesz belőled. Nem a munka mennyisége, hanem a rossz időbeosztás a fáradtság és terheltség oka. Oszd be jobban az idődet, ne legyél szétszórt, így elkerülheted a munkaidő végi teljes levertséget.

Nyilas

_0009_nyilas
Nézd át számláidat, különös figyelemmel a kiadásaidra! Jobb lenne, ha ügyesebben osztanád be a pénzedet, bár ezt te is érzed, hogy valami nincs jól az anyagiakat tekintve. A most közelgő nagy költekezéseknél gondolj át mindent kétszer!

Bak

_0000_bak
Nagyon könnyen szórhatod ma a pénzt, ezért jobban teszed, ha elkerülöd a bevásárlóközpontokat, plázákat. Ha mégis szükségszerűvé válik a vásárlás, mert nincs otthon kenyér, vagy üdítő, akkor indulás előtt írj egy listát, és szigorúan ügyelj arra, hogy csak a felírt dolgok kerüljenek a kosaradba.

Vízöntő

_0007_vizonto
Sportolj, mozogj rendszeresen! Az is elég, ha jógázol, vagy sétálsz, de mozgasd meg tagjaidat! Meglátod, hogy közérzeted is sokkal jobb lesz. Többet fogsz mosolyogni, aminek inkább baráti társaságod fogja hasznát venni.

Halak

_0003_halak
Felfele ívelő karriered töretlenül halad tovább, ha ma egy picit háttérbe lépsz! Ne hallasd a hangodat, véleményedet tartsd meg magadnak! Később majd kitálalhatsz, megmutathatod az igazi énedet, de ne ma! Egy kis türelmet…

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások