Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

December 12.

2014/12/12

A Rákoknál ma minden a féltékenység körül fog forogni a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A lelki állapotod ma nagyon instabil lehet. Egyik pillanatban a maximumon, a másik pillanatban a poklok poklán leszel. Nem tudod te sem, hogy mi ez az érzelmi hullámvasút, de kollégáid és családtagjaid könnyen megorrolhatnak rád a kiszámíthatatlanságod miatt.

Bika

_0010_bika
A sport, a fizikai erőnléted lesz a mai napon a fókuszban. Változtass végre életmódot, vedd észre, hogy ahogyan most élsz, az nem túlságosan célra vezető. Térj át egy egészségesebb, boldogabb életvitelre!

Ikrek

_0005_ikrek
Munkahelyeden egy új döntés születhet meg, ami rád is hatással lesz. Megváltoztathatja akár a mostani pozíciódat is, ám fontos tudnod, hogy csak pozitív irányba történhet mindez. Lefokozás vagy elbocsájtás egyáltalán nem várható.

Rák

_0002_rák
A párkapcsolatod, pontosabban a féltékenység körül fog számodra ma forogni minden. Elég egy kétértelmű mondat, egy félreérthető szituáció, és azonnal letámadod párodat. Mielőtt megfojtanád a haragoddal, jobban teszed, ha megbeszéled vele a helyzetet, mert lehet, hogy egy nagy félreértés az egész.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Kezeld ma óvatosan a konfliktusokat! Véleményedet próbáld meg magadnak megtartani, ugyanis könnyen visszajuthat az érintettek fülébe az, amit gondolsz. Próbálj egy picit most a háttérben megfigyelni minden történést.

Szűz

_0001_szűz
Pénz fog a házhoz állni, méghozzá nem is kevés! Teljesen váratlan forrásból érkezhet, amiért nem kellett megdolgoznod. Ha kísérteni akarod a szerencsédet, akkor ma tölts ki egy sorsjegyet, vagy vásárolj kaparóst, és meglátod, hogy Fortuna nem lesz szűkmarkú.

Mérleg

_0006_merleg
A csillagállás sajnos nem kedvez a mai napodnak. Szürke, hideg, borús nap vár rád. Az események sora sem fog túl pozitívan hatni rád. Csak akkor tudsz ezzel a negatív éneddel teljesen leszámolni, ha megváltoztatod a gondolkodásodat.

Skorpió

_0004_skorpio
Egy régi álmod válhat a mai nap során valóra, ami miatt egész nap teljesen boldog leszel. A mosolyt senki és semmi nem tudja majd az arcodról eltüntetni, sőt a nap során csak egyre jobb lesz a kedved. Ezt barátaid és családod is észreveszi majd, akikre könnyen átragaszthatod ezt az érzést.

Nyilas

_0009_nyilas
Egy hozzád igen közel álló személlyel veszhetsz össze. Semmi komoly indok nem lesz majd, inkább a bolhából elefántot szindróma jelentkezik újra. Mikor állsz le végre azzal, hogy tiéd legyen az utolsó szó? Rengeteg feszültséget megspórolhatnál.

Bak

_0000_bak
Magányosnak fogod érezni magad. Úgy érzed majd, hogy senki nem szeret, és a világ most teljesen kivetett magából. Ez egyáltalán nincsen így. Vedd észre az apró jeleket, és előzd meg a gondot. Hívd át ismerőseidet vacsorázni!

Vízöntő

_0007_vizonto
Egy hirtelen jött esemény az egész napodat felülírhatja. Igaz, már reggel megcsinálod a napirendet és szinte minden percedet beosztod, de mégis egy olyan vártalan szituációba csöppenhetsz, ami miatt újra kell tervezned mindent. Ne idegeskedj, majd másnap megcsinálod a kihagyott feladataidat!

Halak

_0003_halak
Bánj takarékosan az energiával és ne engedd, hogy kicsússzon a kezed közül az irányítás. Csak azokat a feladatokat végezd ma el, amik feltétlenül szükségesek. Spórolj mindenhol, ahol tudsz. Hidd el, rövidesen meg fogod érezni ennek pozitív hatását!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások