Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

December 19.

2014/12/19

Anyagi jóllét, felfelé ívelő karrier – ez vár ma a Mérlegekre a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Számodra ez a nap az elvonulásról, a befelé fordulásról és a pihenésről fog szólni. Olyan tevékenységekben leled majd igazán örömödet, amiben el tudsz mélyülni, amivel hosszasan tudsz babrálni. Magadra fogod ölteni a láthatatlanná tevő köpenyedet.

Bika

_0010_bika
A tegnapi nap gyümölcsöző hatását még ma is érezni fogod! Használd ki az energiákat, hajtsd saját malmodra a vizet! Hozd ki a legtöbbet az adott helyzetből, hogy saját magaddal is elégedett legyél, valamint anyagi helyzeted is helyre állhasson!

Ikrek

_0005_ikrek
Nagyon kínos szituációba kerülhetsz bele. Főnököddel, munkáltatóddal fogod összeakasztani a bajszodat. Hogy behódolsz-e a magasabb pozíció előtt, az már csak rajtad múlik. Viszont a csillagok szerint tedd azt, amiről tudod, hogy helyes!

Rák

_0002_rák
Nem kell különösebb ok ahhoz, hogy rosszkedvű, levert legyél. Jobban teszed, ha most kerülöd a társaságokat, ugyanis könnyen válhatsz a fekete báránnyá, aki elrontja a hangulatot. Szabadidődben inkább takaríts, foglalkozz a házkörüli munkákkal!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Próbálj kimozdulni, kilépni a mindennapokból! Amennyiben teheted, utazz el egy kis időre, pihenj és élvezd a szép időt! Társad is csald magaddal, hogy ne legyél túlságosan egyedül. Az egészből akár egy romantikus hétvége is kerekedhet.

Szűz

_0001_szűz
Ma a legnagyobb sikereket az eredetiségeddel és találékonyságoddal tudod learatni. Legyél nyitott az újdonságok érkezésére, mert abból bőven adódni fog ma. Egy új vállalkozás híre is eljuthat hozzád, amibe akár az is elképzelhető, hogy te is beszállsz.

Mérleg

_0006_merleg
Anyagi jóllét, felfelé ívelő karrier. Ez vár rád ma! Magánéleted is végre révbe ér, de rá is szolgáltál már bőven a boldogságra. Kétszer annyit tettél érte, mint mások! Le a kalappal előtted! Most itt az ideje learatni a babérokat!

Skorpió

_0004_skorpio
A szerelem, a szeret és az odaadás fog dominálni. Kedveseddel valószínűleg sok ideig egy párt fogtok alkotni. Élvezzétek az együtt töltött idők varázsát, használjatok ki minden lehetőséget arra, hogy együtt töltsetek akár egy percet is!

Nyilas

_0009_nyilas
A túl sok munka miatt lassan úgy érzed, hogy kifogy a lábad alól a talaj. Legszívesebben már ma bedobnád a törülközőt. Ilyen esetekben ne legyél rest elfogadni mások segítségét. Ha úgy érzed, hogy felborul az egyensúlyod, akkor vezesd le a stresszt munka után.

Bak

_0000_bak
Az anyagi helyzeteddel kapcsolatos félelmeid ma felerősödhetnek. Ez annak is köszönhető lesz, hogy valószínűleg egy nem várt kiadás, vagy valamilyen negatívan érintő hírt fogsz kapni. Mielőtt a pánik hatására rosszul cselekednél, nyugodj meg!

Vízöntő

_0007_vizonto
A munkahelyeden nagyon fontos lesz ma az, hogy mennyire tudsz csapatban dolgozni. Hiába vagy egy vezető szellem, ma meg kell próbálnod együttműködni másokkal. Amennyiben így teszel, úgy természetesen nem fog kimaradni az elismerés sem.

Halak

_0003_halak
Derűlátó vagy és pozitívan állsz a dolgokhoz. Talán túl optimista vagy egy bizonyos ügy kapcsán. Ha elesel, porold le magad és csak így tovább! Most megállíthatatlan vagy, benned van az energia, és a legjobb ebben az, hogy te is érzed!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások