Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Augusztus 29.

2014/08/29

A csillagok kedvező dolgot tartogatnak a Bikák számára. De mi vár a többi jegy szülötteire?

Kos

_0011_kos
Az egészségügyi állapotodban egy kisebb romlást tapasztalhatsz majd, de mielőtt már rosszra gondolnál, jó tudni, hogy mindez annak köszönhető, hogy az elmúlt időben teljesen túlhajszoltad magad, és egyáltalán nem pihentél. Szervezeted jelzett, hallgass rá!

Bika

_0010_bika
A hivatalos teendőidet időzítsd erre a napra, mert gördülékenyebben fognak menni, mint máskor. Elkerülheted a hosszú sorokat a postán, vagy a bankban dekkolást! A párkapcsolatodról viszont a nagy rohanásban se feledkezz meg!

Ikrek

_0005_ikrek
Számodra a mai nap egy teljes kikapcsolódás lesz. Már érzed, hogy itt a hétvége, ezért a munkán hamar szeretnél túl lenni. Mielőtt azonban elmész pihenni, jobban teszed, ha megnézed, hogy minden rád bízott feladatot megcsináltál-e. Ha nem, akkor később bajod lehet belőle…

Rák

_0002_rák
Legyél óvatos, ugyanis ma könnyen kihasználhatják az egyik gyengeségedet, ami nem más, mint az, hogy mindenkinek szeretnél segíteni. Egyfajta tyúkanyóként/tyúkapóként működsz, aki mindenkinek jót akar, és mindenben szeretne mások segítségére lenni. Csak óvatosan!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Neked a hétvége huszonnégy órával hamarabb kezdődik, azaz már ma pihenéssel és lazulással fogod tölteni az egész napodat. Mindezzel semmi gond, de ne feledkezz meg a kötelességeidről sem! A rád bízott feladatokat lásd el, majd utána indulhat a pihenés!

Szűz

_0001_szűz
Az egészségügyi állapotodnak sem kedvez, ha túlhajszolod magad. Vegyél vissza egy picit a rohanásból! Hiába szeretnél mindent megcsinálni egy nap alatt, ugyanúgy ember vagy, mint mások. Neked is szükséged van a feltöltődésre és pihenésre! Kapcsolj ki végre!

Mérleg

_0006_merleg
Mikor veszed már végre kezedbe az irányítást, és kezded te iránytani a saját életedet? Ne engedd, hogy kicsússzanak a szálak a kezeid közül! Legyél határozott, és indulj el a siker útján! Ha sikerül helyrehozni az anyagi helyzeted, akkor a párkapcsolatod is kiegyensúlyozottabb lesz.

Skorpió

_0004_skorpio
Ha bármilyen feszültség van a családodon belül, akkor itt az idő, hogy tisztázzátok a helyzetet, és végre újra béke legyen köztetek. Egyikőtöknek sem jó, ha folyamatosan rágódtok a dolgokon, és nem beszélitek meg magát a problémát. Tegyetek pontot a dolgok végére egyszer, s mindenkorra!

Nyilas

_0009_nyilas
Annak ellenére, hogy már nagyon közel a hétvége, még ma is új lehetőségekről szerezhetsz tudomást. Ez azért jó hír, mert már jó ideje gondolkozol azon, hogy mivel is lehetne egy biztos anyagi helyzetet teremtened, mind magad, mind családod számára. Lehet ez a lehetőség lesz az!

Bak

_0000_bak
Lassan járj, tovább élsz! – tartja a bölcs mondás. A mai napon ez még nagyobb érvényt szerez magának, főképp, ha a kommunikációt nézzük. Próbálj meg figyelni a lepcsesre, hogy ne hagyják el olyan szavak, mondatok a szádat, amiket azonnal megbánnál.

Vízöntő

_0007_vizonto
„Minek nekem ellenségek, ha ilyen barátaim vannak?” – ez a kérdés szinte biztos, hogy megfogalmazódik majd ma benned. Semmi gond ezzel, hiszen a barátok feladata nem az, hogy mindig a sebeidet nyalogassák. Viszont ő rájuk bármikor számíthatsz!

Halak

_0003_halak
Ne akarj mindent azonnal! Hajlamos vagy arra, hogy elszaladjon veled a ló. Ekkor mindent most, azonnal akarsz. Ezt te is tudod, hogy nem tud működni, mégis fejest ugrassz az ismeretlenbe. Ha bekövetkezik a baj, akkor viszont vállald a felelősséget és ne kend másokra!

Hozzászólások