Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Szeptember 5.

2014/09/05

A csillagok kedvezőek lesznek a Skorpió jegy szülöttei számára, ami a párkapcsolatot illeti, de a többieknek is sok jót ígérnek az utolsó hétköznapra.

Kos

_0011_kos
Izgalmas nap vár rád, tele új lehetőségekkel. Ragadd meg ezeket minél hamarabb és használd fel őket életed jobbá tételéhez. A karrieredben előrelépés várható. Ha változtatni akarsz az életeden, akkor ennél jobb időpont nincs is.

Bika

_0010_bika
Úgy gondolod és látod, hogy a dolgok nagyon jó irányba haladnak, így nincs okod pánikra. Fontossá válik viszont a türelem és higgadtság! Készíts elő mindent a jövőre, hogy ne érjenek váratlan események.

Ikrek

_0005_ikrek
Itt az ideje annak, hogy egy picit fellélegezz a nagy nyomás alól, és pihenj. Ha lehetőséged van, akkor már ma menj el egy hosszú hétvégére, ami során végre le tudod tenni azokat a terheket, amik nyomják a válladat. Ha ez nem lehetséges, legalább meditálj egyet!

Rák

_0002_rák
Egy olyan vitába keveredhetsz egy családtagoddal vagy közeli ismerősöddel, ami során mindent egymás fejéhez vágtok majd. Emiatt lesz is lelkiismeret-fordulásod. A legfontosabb az, hogy magadnak megbocsáss a kimondott szavakért!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Elégedetlen leszel a mai napoddal. Úgy éled meg, hogy semmi sem sikerül és a lehetőségek is messze elkerülnek. Oszlasd el ezeket a gondolataidat, és vedd észre, hogy valójában jobbnál jobb ajánlatok vesznek körül! Vedd a fáradtságot, hogy felkutasd ezeket!

Szűz

_0001_szűz
Túl sok mindenből veszed ki a részed. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, de látszik rajtad, hogy ezt a sok terhet nem bírod. Meg kell hoznod egy döntést. Döntened kell arról, hogy mi az, amiről lemondasz, és mi az, amit tovább csinálsz.

Mérleg

_0006_merleg
Vedd észre a dolgok hátterét is! Ne csak azt lásd, amit láttatni engednek. Amennyiben bármilyen üzleti modellen, vállalkozáson gondolkozol, akkor vizsgáld fölül a terveidet, ötleteidet, mert még most idejében tudod pótolni a hiányosságaidat.

Skorpió

_0004_skorpio
Egy kialakulóban lévő párkapcsolatodban sikerülhet szorosabbra fűzni a viszonyotokat, mint azt gondolnád. Ha jelenleg is párkapcsolatban élsz, akkor eljött a megfelelő idő arra, hogy a konfliktusokat sikeresen kezeljétek.

Nyilas

_0009_nyilas
Egy új ember fog az életedbe lépni. Hogy ebből a kapcsolatból mi növi ki magát, csak rajtad múlik. Lehet, hogy egy nagyon jó barátság, de az is elképzelhető, hogy akár egy bimbódzó párkapcsolat lesz. A döntés a te kezedben van.

Bak

_0000_bak
Sikeres időszak veszi ma kezdetét az életedben. Az őszinte és magabiztos beszéddel mindent el tudsz majd érni. Élj a felkínált lehetőségekkel, mutasd meg, hogy végre a magad ura is tudsz lenni! Ha valamit nem értesz pontosan, kérj segítséget!

Vízöntő

_0007_vizonto
Olyan gyorsan zajlanak majd ma az események, hogy alig bírod követni. Vedd fel a tempót, máskülönben lemaradsz a saját életedről. Azokat a dolgokat, amiket eddig halogattál, ma véghez kell vinned. Nem várhatsz tovább!

Halak

_0003_halak
Egyszerűen döntésképtelenné váltál. Ebben a patthelyzetben, amiben most vagy, nem tudod, hogy milyen döntés lenne a számodra illetve környezeted számára a legkedvezőbb. Viszont azzal, hogy a szőnyeg alá sepred a problémát, még nem lesz megoldva!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások