Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Szeptember 12.

2014/09/12

A csillagok azt tanácsolják az Ikrek számára, hogy lassítsanak egy kicsit. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Ami az üzleti ügyeidet érinti, ma könnyen keveredhetsz vitába valakivel. Nem túl okos dolog ez tőled, hogy egy apró dologból egy nagy problémát csinálsz, de lássuk be, vannak az embernek nehéz napjai. A mai napod neked is ilyen lesz.

Bika

_0010_bika
Ügyelj a pontosságra, idődet oszd be a kellő pontossággal. Ha nem így teszel, az is elképzelhető, hogy elkésel munkahelyedről. Ennek természetesen komoly következményei lehetnek, amikkel nem biztos, hogy meg szeretnél ismerkedni.

Ikrek

_0005_ikrek
Lassíts és vegyél vissza egy picit abból a lendületből, ami benned van. Ha tanácsokat kapsz másoktól, akkor ne csak legyints rájuk, hanem szívleld meg ötleteiket, és próbáld meg beépíteni az életedbe. Mindegyik csak építő kritika lesz!

Rák

_0002_rák
Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Vedd végre lazábban az életet, és hagyd magad mögött a mindenen görcsölős énedet. Ha hiszed, ha nem, bizony feladataiddal teljesen jól állsz, ezért van időd egy kicsit lábat lógatni. Ha a délután során szórakozni hívnak, akkor vétek lenne nemet mondani.

Szűz

_0001_szűz
Extra pénz ütheti a markodat, amiért valójában meg sem kellett dolgoznod. Boldog leszel ennek a jó hírnek következtében az egész nap során, ám arról ne feledkezz meg, hogy ami könnyen jött, az könnyen is megy. Ne éld bele a pénzköltésbe magad!

Mérleg

_0006_merleg
A csillagok állása kifejezetten kedvez ma az anyagi dolgoknak. Üzleti tárgyalásokat, hivatalos ügyek intézését érdemes a mai napra időzítened, ha minél kedvezőbb eredményt szeretnél a magadénak tudni. A lehetőségek terén pedig legyél szemfüles!

Skorpió

_0004_skorpio
Ügyelj jobban az emberekre, barátaidra, legyél tapintatos a társasággal szemben, ami nap mint nap körül vesz téged. Ha így teszel, több embert képes leszel megdöbbenteni, és ne csodálkozz, ha elhagyja szájukat a „Te ilyen is tudsz lenni?” kérdés.

Nyilas

_0009_nyilas
Képességeidet ma teljes mértékben kamatoztatni tudod majd. Minden lehetőség aknázz ki, ami benned rejlik, mert amihez ma érsz, az arannyá változik a kezedben. Kollégáid, főnökeid is nagy szemekkel figyelik munkádat!

Bak

_0000_bak
Számodra a mai csillagállás a kommunikáció terét erősíti. Különösen alkalmas a mai nap egy tartalmas telefonbeszélgetésre, vagy csak szimplán beülni délután valahová a barátokkal és egy traccsparti keretében megbeszélni mindent.

Vízöntő

_0007_vizonto
Ne játszd meg magadat, ne akard másnak mutatni magad, mint aki valójában vagy! Jobban teszed, ha önmagadat adod! A mai napon sikereket érhetsz el a párkapcsolatodban, egy korábbi rossz élményt sikerülhet pároddal feledtetned.

Halak

_0003_halak
Nehezen fogod venni az akadályokat a munkahelyeden. Ha jön egy új kihívás, megijedsz, és mint egy strucc, inkább a homokba dugod a fejed. Fáradt, levert leszel, ami mögött egészségügyi gondok is meghúzódhatnak. Érdemes orvoshoz fordulni!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások