Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Szeptember 19.

2014/09/19

A Skorpiókat csalódás érheti a szerelemben a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A párod néhány olyan megjegyzéssel illethet, ami nálad már átlép egy bizonyos határt. Mielőtt letámadod, és azonnal szakításon gondolkoznál, próbáld meg vele megbeszélni a helyzetet. Ismertesd vele a határaidat.

Bika

_0010_bika
Ellentétekből és összeütközésekből nem lesz hiányod. Ne foglalkozz ezekkel a háttérben zajló szervezkedésekkel, feleslegesen ne idegesítsd magadat. Viselkedj konfliktuskerülőhöz méltóan, és próbálj meg nem foglalkozni velük!

Ikrek

_0005_ikrek
A nyers és lekezelő beszéd, amit veled szemben néhány ember megenged, igencsak kiverheti a biztosítékot. Mielőtt támadásra támadással reagálnál, egyszerűen ne vedd fel az ő modorukat. Így tudsz leginkább visszavágni nekik!

Rák

_0002_rák
Segítsd a barátaidat, amikor szükségük van a támogatásodra. Ha úgy hozza az élet, akár az egész napodat velük kell töltened. Pontosan tudod, hogy ez nem nagy áldozat, hiszen te is bármikor számíthatsz a segítségükre!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Hozd rendbe magadat! Válj olyanná, mint egy főnix: éledj újra hamvaidból! A pihenés és a kényeztetés lehet az újraéledés titkos kulcsa. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél új ruhákat, ismerj meg új embereket!

Szűz

_0001_szűz
Végezd a munkádat a napi rutin szerint, és az érkező kritikákat pedig engedd el a füled mellett. No persze nem azért, mert a kritikákból nem lehetne tanulni, de a mai napod teljesen nyugodt lehet, ha nem húzod fel magad ezeken az észrevételeken.

Mérleg

_0006_merleg
Bánj csínján az energiáddal, ugyanis könnyen megtörténhet az, hogy már a nap első felében lefárasztod magadat és teljesen levert leszel. Ügyesen oszd be a szabadidődet, hogy a kimerültséget, fáradtságot kompenzálni tudd.

Skorpió

_0004_skorpio
Csalódás érhet a szerelemben, mivel bedőltél a felszínes dolgoknak. Próbálj meg legközelebb mélyebbre látni és nem csak a felszínen kapargatni. Hallgass jobban a megérzéseidre, és ne a vonzó külső mellett tedd le a voksodat!

Nyilas

_0009_nyilas
Anyagi veszteség érhet, ami miatt rosszkedvűen és leverten indulhat a napod. Nyugodj meg, pánikra semmi ok! A nap további részében történő események kompenzálni fognak emiatt a kis bukfenc miatt.

Bak

_0000_bak
Az üzleti ügyeidben előrelépés várható, és olyan babérokat tudsz majd learatni, amire eddig nem is mertél gondolni. Ne engedd, hogy figyelmedet bármi elvonja! A fókuszban mindig a pénzügyek legyenek ma!

Vízöntő

_0007_vizonto
Vigyázz a vagyontárgyaidra, ha elmész otthonról, mindent zárj be! Ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy egy számodra fontos tárgyat elveszítesz. Legyél figyelmes és fokozottan elővigyázatos! Ma bármi megtörténhet, amire nem számítasz.

Halak

_0003_halak
A pénzügyeknek és a karriernek nagyon kedvező csillagállás várható ma. Szerencse érhet, ezért ne késlekedj, játssz szerencsejátékon, vagy bármilyen sorsjegyet. Ha tárgyalást időzítettél mára, akkor a pozitív eredmény nem kérdés!

Hozzászólások