Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Október 10.

2014/10/10

A Skorpiók számára a pénzügyeknek kedvez ma a csillagok állása. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Az evéssel bánj ma csínján, ugyanis könnyen szaladhatnak fel a kilók, amiktől megszabadulni viszont már korántsem olyan könnyű. Kíméld meg magad a kínzó fogyókúráktól, legyél tudatos már most! Később nehezebb lesz leadni.

Bika

_0010_bika
Ügyelj megjelenésedre, küllemedre! Ha egy fontos találkozóra mész, akkor gondold át még egyszer, hogy milyen öltözetet veszel fel. Ne öltözz alul, sem túl! Egy jó benyomást keltve könnyebben tudsz majd kapcsolatokat építeni.

Ikrek

_0005_ikrek
Karriered kiteljesedik, munkádnak meg fog látszani az eredménye! Örömmel fogod végezni a dolgodat, semmi muszáj érzeted nem lesz. Ezt kollégáid is észre fogják venni rajtad, mi több, főnököd dicséretben részesíthet.

Rák

_0002_rák
Egy barátodon keresztül új ismerősökre tehetsz majd szert. Élvezed a hozzád hasonló gondolkodású személyek társaságát, és a jó hír az, hogy ma többnyire velük fogsz időt tölteni. Felszabadult, könnyed nap elé nézel!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Légy türelemmel, hiszen ismered a bölcs mondást: a türelem, rózsát terem! A szerelmi gondjaid rövidesen megoldódnak, és a friss feszültségek pedig elsimulnak. Rövidesen újra nyugodt lesz minden körületted!

Szűz

_0001_szűz
A változások már itt toporognak az ajtóban, csak engedd be! Minden jóra fordulhat, és magad mögött hagyhatod ezt a feszült időszakot. Ehhez az is szükséges, hogy merd bizonyos dolgokra azt mondani, hogy nem.

Mérleg

_0006_merleg
Ha már kapcsolatban élsz, akkor ne legeltesd másokon a szemedet, hanem becsüld meg párodat, és élvezd az ő közelségét. Ha ellenkezőleg cselekszel, ne csodálkozz, ha párod egy kisebb adag féltékenységi rohamot kap.

Skorpió

_0004_skorpio
A pénzügyeknek kedvez a csillagok állása, így bármilyen intéznivalód van, azt a mai napra időzítsd. Kezdj bele új üzleti vállalkozásod terveinek kidolgozásába, szövögesd bátran terveidet! A siker neked áll!

Nyilas

_0009_nyilas
Egy hódolód tűnhet fel a távolban, akitől ajándékokat és egyéb meglepetéseket kaphatsz. Mielőtt feladnál mindent érte, és azonnal rohannál a karjai közé, gondold át, hogy érdemes-e a mostani helyzetedet felkavarni!

Bak

_0000_bak
Vedd elő a mindig kedves és barátságos énedet, máskülönben könnyen kihúzhatod a gyufát a főnöködnél. Ha nem viselkedsz a helyzetnek megfelelően, akkor rövidesen egy elbeszélgetés vár rád. Inkább húzd meg magad!

Vízöntő

_0007_vizonto
Ne legyél önjelölt orvos, aki elkezdi kezelni magát a barátok és az internet tanácsai alapján. Hallgass az orvosodra, és az ő utasításait kövesd, így hamarabb a gyógyulás útjára léphetsz. Ellenkező esetben napokig az ágyat nyomhatod.

Halak

_0003_halak
A kedved ma nem lesz a legjobb. Levert, fáradt leszel és semmihez sem lesz kedved. Sajnos a munka az nem hogy fogyna, inkább több lesz. Ezzel szembe kell nézned, és el kell kezdened dolgozni. Tedd félre a problémákat!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások