Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Október 17.

2014/10/17

A Rákok könnyen kihúzhatják ma a gyufát szeretteiknek a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Az üzleti életben szavaidat bizonyítékokkal is támaszd alá! Ellenkező esetben sokat veszíthetsz a hitelességedből. Állj ki mindig a saját igazad mellett, és ne engedd, hogy nevedet bárki is bemocskolja koholt vádakkal!

Bika

_0010_bika
Sógoroddal könnyen konfrontációba keveredhetsz. Jobb, ha már az elején tisztázzátok az esetleges problémákat! Ellenkező esetben egész nap feszült és ideges leszel, ami sem egészségügyi állapotodnak, sem hangulatodnak nem tesz jót.

Ikrek

_0005_ikrek
Nem tudod miért, de nem nevezhető jónak a közérzeted. Valahogy nem találod a helyed a világban, és az egész napod ebben a zavarban fog telni. Mond le programjaidat, bújj be a takaró alá, és pihend ki magad végre!

Rák

_0002_rák
Ne kerülgesd a forró kását! Térj azonnal a lényegre, vágj a dolgok közepébe! Nincs annál idegesítőbb, mikor valaki köntörfalaz és titkolózik. Te se tegyél így, máskülönben hamar ki fogod húzni a gyufát szeretteidnél is.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Jobb, ha kerülöd a tömeget, sok ember társaságát! Ha ellenkezőleg cselekszel, elképzelhető, hogy olyan emberek társaságát élvezed majd, akikére egyáltalán nem vagy vevő. Kerüld el inkább a kínos szituációkat!

Szűz

_0001_szűz
Betegség támadhatja meg a szervezetedet, lehet, hogy valamilyen vírus. Maradj az ágyban, kúráld ki magad! Időben kezdj el vitaminokat szedni, mielőtt késő lenne! Jobb megelőzni a gondot, mint akkor cselekedni, mikor már nagy a baj.

Mérleg

_0006_merleg
Még mindig az anyagiaké a főszerep az életedben. Olyannyira, hogy még kedveseddel is összeütközésbe kerülhetsz a túlzott kiadásai miatt. Próbálj meg okosan, higgadtan érvelni és beszélni vele, mindenféle hajcihő nélkül.

Skorpió

_0004_skorpio
Pontosságod, precíz munkavégzésed és lelkiismeretességed miatt megjutalmazhatnak. Továbbra is végezd így a munkádat, és meglátod, hogy rövidesen beérik az a bizonyos gyümölcs. Pályád hamar felfelé ívelhet!

Nyilas

_0009_nyilas
Ismerőseid könnyen felidegesíthetnek és kihozhatnak sodrodból. Próbáld meg a legnehezebb szituációkban is megőrizni a hidegvéredet! Ha sikerül nyugodtnak maradnod, harmonikus lesz összességében a napod.

Bak

_0000_bak
Gondolj az egészségedre, küllemedre, mielőtt enni kezdesz! A mai nap során ugyanis könnyen bűnbe eshetsz. Ha éppen egy diéta közepében vagy, akkor ez duplán veszély lehet a számodra. Később a bűnözés miatt lelkiismeret-furdalásod lehet.

Vízöntő

_0007_vizonto
Ismerősöd felettébb hálás lesz, ha segítesz rajta. Ne csak elvárd, hogy segítsenek, hanem te is tegyél valamit, ha éppen hozzád közelálló személyeknek van szüksége rád. Szedd össze magad, és állj a szolgálatukra!

Halak

_0003_halak
Gondolkodj el a közelmúltban történteken. Mi az, ami fáj? Mi az, ami szép? Az előbbit felejtsd el, utóbbiakra örökké emlékezz! A szép pillanatokból építs egy biztos jövőt! Az idővel minden megszépül majd, meglátod!

Hozzászólások