Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

aug 15.

2014/08/15

Már az utolsó hétköznapon elkezdődik a hétvége a Bikák és a Szüzek számára, de nem mindegy, hogy hogyan. Míg a Szűz jegy szülöttei tele lesznek energiával, addig a Bikák a teljes kimerültségtől fognak szenvedni a csillagok szerint…

Kos

_0011_kos

Hajlamos vagy arra, hogy mindenben csak a rosszat lásd meg. Ez általában akkor van így, ha eluralkodik rajtad a pesszimista éned. Ma beleeshetsz ebbe a csapdába, ami miatt konfliktusokba is keveredhetsz mind munkahelyeden, mind a párkapcsolatodban.

Bika

_0010_bika

Hiába a reggeli kávé, ma úgy fogod érezni magad, mint egy zombi. Energiád szinte egyenlő lesz a nullával, és a rád bízott feladatokat sem fogod tudni teljesíteni úgy, ahogyan azt kellene. Számodra a hétvége már most el fog kezdődni. Ahogy meglátsz egy ágyat, azonnal beleborulsz majd.

Ikrek

_0005_ikrek

A szerelem felpezsdíti majd a napodat, és teljesen hatalmába kerít a romantika. Vigyázz, hogy ne lépd át az egészséges határt, ugyanis hajlamos vagy arra, hogy ilyenkor mindenkivel kedves és segítőkész legyél. Ezzel önmagában semmi gond nincsen, viszont vannak, akik ezt kihasználják. Legyél óvatos!

Rák

_0002_rák

Minden a megszokott kerékvágásban történik majd, ezért szerencsére semmi váratlan eseményre nem kell felkészülnöd. Ez lesz az a nap, talán egyedüliként a hét folyamán, amikor nem kell újratervezned a napirendedet egy teljesen kiszámíthatatlan dolog miatt. Nyugodtan szervezz programokat, kapcsolódj ki!

Oroszlán

_0008_oroszlan

Hiába tervezted úgy, hogy munka után egy kicsit elmész kikapcsolni, valószínűleg erre nem lesz lehetőséged. Egy olyan üzenetet, hírt fogsz kapni, ami teljes mértékben feje tetejére fordít mindent, ami eddig volt. Mielőtt pánikba esnél, az a jó hírem van, hogy ez a felfordulás nem feltételen jelent rosszat.

Szűz

_0001_szűz

Számodra már reggel elkezdődik a hétvége, és egész nap elkísér ez a szabadság érzés. Munkahelyeden is sokkal lazább és felszabadultabb leszel, mint máskor. Párod is látni fogja rajtad ezt a fajta kirobbanó örömöt, ami csupán abból adódik majd, hogy neked ma félig tele lesz a pohár.

Mérleg

_0006_merleg

El kell engedned valamit vagy valakit ahhoz, hogy fejlődni tudj. Ma szükség lesz minden empatikus készségedre, hogy ne borulj ki, ha esetleg valamiről rossz hírt kapsz. De ne feledd! Ahhoz, hogy valami új, jobb dolog tudjon érkezni az életedbe, előtte a réginek meg kell szűnnie.

Skorpió

_0004_skorpio

Annak ellenére, hogy ezer barát vesz téged körbe nap mint nap, ma mégis úgy érezheted, hogy teljesen egyedül vagy ebben a nagyvilágban. Mielőtt sírásba torkolna az egész napi feszültség, és a belső őrlődés, amin átmész, jobban teszed, ha kinyitod a szemed és észreveszed, hogy mennyi ember van melletted! Igen! Melletted.

Nyilas

_0009_nyilas

A lehetőségek tárháza ma kitárja kapuit, és neked csak annyit kell tenned, hogy helyzetedhez mérten választasz a kínálatból. Okkal érezheted magad szerencsésnek, hiszen bármibe is kezdesz, szinte garantált, hogy sikerre viszed majd. Vigyázz! A jó ötleteidet ne hagyd parlagon!

Bak

_0000_bak

Ma ha tehetnéd, igazából minden feladat és kihívás elől megfutamodnál. Sorozatosan keresed majd a kibúvókat, a magyarázatokat arra, hogy most éppen miért nem csinálsz meg valamit. A legegyszerűbb mégis az lenne, ha félretennéd a kicsinyes hozzáállásod, és megcsinálnád a rád bízott munkát.

Vízöntő

_0007_vizonto

A párkapcsolatodból annyi erőt meríthetsz ma, ami egész hétvégédre elég lesz. Párod különböző, apró meglepetésekkel, figyelmességekkel vehet le a lábadról majd. Ezeket ugyan illik viszonozni, de ha ma csak élvezni szeretnéd a kedvességét, akkor sem lesz semmi gond. Ez a nap csak a tiéd és az övé!

Halak

_0003_halak

Úgy érezheted, hogy beleragadtál a mindennapok mókuskerekébe, amiből nincs kiút. A mai napod egy szokásos, dolgos hétköznap lesz, ami miatt egy kicsit lehangolt leszel. Szeretnél már jó ideje kiszakadni a monotonitásból, és olyan kreatív dolgokat csinálni, amiben örömödet leled. Akkor vágj bele! Mi tart vissza?

Hozzászólások