Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

November 5.

2014/11/05

A csillagok állásából kifolyólag gyakran változhat az Oroszlánok hangulata a mai napon. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Egészségügyi problémád az érzelmi válságnak az oka, vagy fordítva! Keresd fel orvosodat minél hamarabb! Mélyedj magadba, rendezd a gondolataidat. A rendszertelen életmódnak később meglehetnek a hátulütői.

Bika

_0010_bika
Igyekezz mindenkivel megtalálni a közös hangot! Ellenkező esetben számos konfliktussal szembesülhetsz. Kerüld a konfliktushelyzeteket! Ne akarj azonnal mindent elérni, legyél türelmes és alázatos!

Ikrek

_0005_ikrek
A mai nap a számadás, a tervezés ideje. Gondold át az elmúlt hetek történéseit, véghezvitt tetteit! Állíts fel új célokat, valósítsd meg álmaidat! A motiváció lételemed és szükségleted. Nélkülük se előre, se hátra.

Rák

_0002_rák
A körülmények a korábbi félreértések letisztázásának kedveznek. Önts tiszta vizet a pohárba! Minden régi sérelmedet beszéld meg az illetékesekkel, és ne engedd, hogy feszültség vagy bármilyen kis idegesség maradjon benned.

Oroszlán

_0008_oroszlan
A csillagok állásából kifolyólag gyakran változhat a hangulatod. Igyekezz irányítani reakcióidat, és ne engedd, hogy a hangulatod befolyásolja azt, ahogyan az emberekkel bánsz. A kiszámíthatatlanságot se párod, sem barátaid nem szeretik.

Szűz

_0001_szűz
A csillagok pozíciójában különös faktorok szerepelnek. Viselkedésed kiszámíthatatlan. Lobbanékony hangulatod elől szinte menekülnek az ismerőseid és ne csodálkozz, ha nem keresik a társaságodat. Valami nincs rendben.

Mérleg

_0006_merleg
A szívügyek terén más taktikát kell választanod. Valószínűleg eddigi igyekezetednek nem lett meg a kellő eredménye. Használd az eszedet! Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád, csak el kell hinned és tenned érte!

Skorpió

_0004_skorpio
A szerelmi életed kerül most a terítékre. Ámor nyila mélyen eltalálhat. Merd kimondani érzéseidet! A másik fél valószínűleg a te lépésedre vár. Nincs mitől félned, vesztenivalód sincs, csak nyerhetsz a bátorságoddal!

Nyilas

_0009_nyilas
A nap kiváló alkalom a ruhák és a kiegészítők vásárlására. Gyönyörű darabokat válogathatsz ki a jó ízlésed segítségével. Emellett számos leárazást is kifoghatsz, úgyhogy járd a várost és legyél kitartó! Meg lesz az eredménye.

Bak

_0000_bak
A nap a legtöbb embernek tartogat valami kisebb szerencsétlenséget, kivéve téged, mivel Fortuna kegyét még mindig élvezed. Használd ki a kedvező hatásokat, és ne engedd el ezt a fantasztikus lehetőséget!

Vízöntő

_0007_vizonto
A szívügyek terén riválisod akadhat. Nem biztos, hogy e szituációban sok esélyed van a boldogságra, minden esetre próbálkozz! Utóbbiból baj nem lehet. Nagy reményeket ne táplálj az álmaid felé, mert a csalódásnál nincsen rosszabb.

Halak

_0003_halak
A pénzügyeknek nem kedvez a mai napod csillagállása. Ebből kifolyólag keserű szájízzel térhetsz majd nyugovóra. Felejtsd el a forintokat, fókuszálj a szép dolgokra, keresd meg az életedben azokat a dolgokat, amiknek tudsz örülni.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások