Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

November 12.

2014/11/12

A Vízöntők jobban teszik, ha ma nem döntenek elhamarkodottan a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A semleges hatások következtében rossz lesz a hangulatod. Nem vagy túl jó formában, ezt be kell látni, pedig erőtől duzzadva kéne hozzáállnod ehhez a héthez. Igyekezz megoldani ezt a helyzetet, minél előbb nyerd vissza régi énedet!

Bika

_0010_bika
Gondold át kétszer, hogy kinek mit mondasz, ugyanis ma nagy az esély arra, hogy csalódj egy barátodnak hitt személyben. Olyan titkot bízhatsz rá, amivel vagy visszaél, vagy egyszerűen elmondja többeknek. Emiatt ugyan egy kis bosszúságod lesz, de pánikra semmi ok, hiszen minden csoda három napig tart.

Ikrek

_0005_ikrek
Hivatalos ügyedben pozitív előrelépés várható. Szerencsére úgy alakulnak majd a dolgok, ahogyan azt várod. A magánéletedre ma is szánj időt, és próbálj meg pároddal egy közös esti programot beszervezni, amihez nem feltétlen szükséges elhagynotok a házat, sőt még a szobát sem.

Rák

_0002_rák
A bolygók állásának köszönhetően a hangulatod nagyon kiszámíthatatlan, mondhatni hektikus lesz. Könnyen összeütközésekbe kerülhetsz másokkal. Ez esetben heves vitákon fogsz átmenni, amik most pont nem hiányoznának.

Oroszlán

_0008_oroszlan
A konfliktushelyzeteket különösen nehezen kezeled, ezért éppen számos szóváltásba, összeütközésbe keveredhetsz. Természetesen jobb lenne, ha kimaradnál ezekből, de személyiségedből adódóan szinte ez lehetetlen kérés.

Szűz

_0001_szűz
Ma minden zavarni fog, az emberek viselkedése pedig egyenesen kiborít majd. Nem tudod, vagy nem akarod megérteni azt, hogy minden ember gondolkodása más és más. Ha valaki pedig nem a te módod szerint gondolkodik, te azonnal robbansz, mint a bomba. Próbálj meg türelmesebben bánni barátaiddal, kollégáiddal és nem utolsó sorban pároddal!

Mérleg

_0006_merleg
A hétvége felé közeledve újra visszatér az életkedved és a munkahelyedre sem faképpel mész majd be. Az alap jó hangulatod szerencsére egész nap végig veled lesz, és semmi olyan esemény nem várható, ami miatt ajkaidnak lefele kellene görbülniük. Egy nyugis napnak nézel elébe.

Skorpió

_0004_skorpio
A legjobb az egyenes út, ne gondolkozz! Ezt az élet minden területén érdemes szem előtt tartanod, mert hajlamos vagy olykor más utakat választani. Ha információra van szükséged egy döntéshez, akkor kérj időt, ne dönts elhamarkodottan!

Nyilas

_0009_nyilas
Minden okod adott lesz ahhoz, hogy végig vigyorogd a napot. Szinte minden számításaid szerint alakul mind anyagi helyzetben, mind párkapcsolatodban. Ha vállalkozásod van, akkor ma speciálisan jó ajánlatokkal találhatnak meg, sőt az tervek terén sem lesz hiány. Toll és papír mindig legyen nálad, hogy le tudd jegyezni a hirtelen jött ötleteket!

Bak

_0000_bak
A részletek felett könnyen átugorhatsz. A mai nap folyamán pedig pont ellenkezőleg, az apróságokra kellene fókuszálnod. Minden megoldás, a lényeg a kisebb dolgokban, az apró betűkben fog megbújni. Sok múlhat egy kis odafigyelésen!

Vízöntő

_0007_vizonto
Olyan ajánlattal, lehetőséggel kereshetnek meg ma téged, amire elsőre azonnal igent mondanál gondolkodás nélkül. Ám ha kicsit átrágod a hallottakat és látottakat, akkor rá fogsz jönni, hogy valójában nem is annyira jó, mint azt elsőnek gondoltad. Mielőtt bármibe beleugrasz, rágd át többször! Ne dönts elhamarkodottan!

Halak

_0003_halak
A rózsaszínköd ma mindent beterít, és szinte mindenki érezni fogja a környezetedben azt, hogy szerelmes vagy. Ezzel önmagában semmi gond nincs, de amikor a túlfűtöttséged a munka rovására megy, akkor főnököd lép a színre. Ő nem biztos, hogy annyira megértő lesz, mint kollégáid. Próbáld meg nem kihúzni a gyufát!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások