Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

November 19.

2014/11/19

Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel! –  ezt üzenik a csillagok a Rák jegy szülötteinek. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Kerüld a zsíros, nehéz ételeket, mert a mai napon könnyebben szaladhatnak fel a kilók. A csillagok állása rossz hatással van az emésztésre, ezért próbálj meg könnyű, ám mégis rostokban és vitaminokban gazdag ételeket fogyasztani.

Bika

_0010_bika
Váratlan öröm elé nézel. Lehet, hogy egyszerűen az utcán sétálva találsz majd elhagyott pénzt, lehet, hogy a postás csönget majd egy küldeménnyel. Bárhogy is legyen, a lényeg az, hogy ma olyan pénzösszeg áll a házhoz, amire nem számítottál. Viszont mint mindennek, így ennek is meg lesz a helye.

Ikrek

_0005_ikrek
Az egész napos munka és rohanás után hazatérve annyira feltöltődhetsz majd pozitív energiákkal a párodnak köszönhetően, hogy egész héten kitart majd. Meglepetéssel, uzsonnával vagy vacsorával várnak majd otthon, és az éjszaka folyamán is megéled majd a legmagasabb szinteket.

Rák

_0002_rák
Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel! A napod során többször is kaphatsz kemény kritikákat, amik nem feltétlen építő jellegűek. Ne vedd a lelkedre a hallottakat, inkább próbáld meg az ismert technikát hasznosítani: egyik füleden be, a másikon ki!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Egy megfelelési kényszer nehezedik ma rád, aminek köszönhetően minden áron 100%-on felül akarsz teljesíteni munkahelyeden. Próbálsz majd főnöködnek még jobban tetsző módon viselkedni, valamint minőségi, igényes munkát kiadni a kezed közül. Ha nem kapsz visszajelzést, bíztatást, ne vedd zokon!

Szűz

_0001_szűz
Egy kis testmozgás senkinek sem árt, főleg neked nem! A rengeteg munka után, ami egy bizonyos testálást és folyamatos kihívást jelent a szervezetednek, jót tesz, ha minden izmodat és csontodat átmozgatod. Továbbá figyelj oda a folyadékbevitelre is.

Mérleg

_0006_merleg
Lelkivilágod kicsit romokban hever majd, ami valószínűleg abból fog eredni, hogy egy munkatársad olyan megjegyzésekkel illett, amikre egyáltalán nem számítanál. Belekeveredhetsz egy kisebbfajta hatalmi harcba, amiből sem vesztesként, sem győztesként nem tudsz majd kijönni. Csak időt, és energiát vesztegetsz majd.

Skorpió

_0004_skorpio
Az egész nap során egy rózsaszín fátylon keresztül látod majd a világot, ugyanis borzasztóan szerelmes leszel. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, de sajnos a rosszindulatú emberek kihasználhatják a ma még inkább tapasztalható lekenyerezhetőségedet. Csak óvatosan!

Nyilas

_0009_nyilas
Komoly nyeremény ütheti a markodat, ezért ma érdemes Fortunát kísértened. Végig melletted lesz a nap során, több helyzetben is úgy érezheted, hogy valami vagy valaki megvédett attól, hogy rosszul alakuljon a helyzet. Használd ki, hogy ma ilyen szerencsés vagy!

Bak

_0000_bak
Nagyon sokat agyalsz majd a jövődön, ami egyáltalán nem kedvez most neked. Leginkább arra lenne szükséged, hogy megéld a jelent, hogy a mostban élj. Ezzel szemben folyamatosan az anyagiakon kattog az agyad, amibe előbb vagy utóbb de beleőrülsz. Legyél végre lazább!

Vízöntő

_0007_vizonto
Nem maradhatsz a múltban, tovább kell lépned. A régi lelki fájdalmaidat pedig egyszerűen le kell tenned. Ha folyamatosan magaddal cipeled a már megtörtént, nem megváltoztatható események fájdalmait, akkor a jövődet nem tudod majd építeni. Állj végre lábra!

Halak

_0003_halak
A nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás közül egyértelmű, hogy a munkát azonnali hatállyal betiltanád. Ez az érzés a mai napon fel fog erősödni, és egyszerűen nem fogsz haladni semmit. A szerencséd az, hogy főnököd elnéző lesz veled.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások