Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

November 26.

2014/11/26

A Skorpió jegy szülöttei ma olyan dolgokba üthetik bele az orrukat, amikbe nem kellene a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Számodra ma minden az érzelmek, a magánélet és a párkapcsolatod körül fog forogni. Teljesen hatalmába kerít majd a romantikus éned, és alig várod majd, hogy hazatérj és megöleld párodat. Az este sem lesz átlagos. Sőt, valami meglepetéssel készülsz majd párodnak.

Bika

_0010_bika
Már reggel készítheted magad egy meditációval, vagy valamilyen relaxációs gyakorlattal arra, hogy nem egy könnyű nap elé nézel. Lesz kihívás, és feladat bőven, sőt olyan helyzetekbe is belecsöppenhetsz, amik extra adag feszültséggel járnak. Csak nyugodtan!

Ikrek

_0005_ikrek
Pörgesd fel magad, és vedd fel a ritmust az élettel. Nagyon sok jó lehetőségtől eshetsz el amiatt, mert nem tudod felvenni a tempót. A legfontosabb az, hogy nagyon hamar tudj alkalmazkodni és mindenfajta görcsösség nélkül tudj döntéseket hozni.

Rák

_0002_rák
Szívvel-lélekkel teszed a dolgod, ám ezt sokszor mások egyáltalán nem értékelik. A mai napon ugyanezt a helyzetet fogod átélni. Sajnos hiába tennél bármit is, a helyzet nem változna, sőt csak magadat éreznéd még rosszabbul.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Egy éles vita alakulhat ki közted, és egy olyan személy között, aki viszonylag közel áll hozzád, de nem gondoltad volna, hogy valaha is ti veszekedni fogtok. A legegyszerűbb mód, ha az „okos enged, szamár szenved” elvet alkalmazod, és megkíméled magad.

Szűz

_0001_szűz
Tedd félre a gátlásaidat, és merj beszélni az emberek előtt, hiszen a mai napon egy olyan szituációba fogsz keveredni, ahol merned kell felszólalni mások előtt. Mielőtt élesbe menne minden, nyugodtan tréningezd magad egy kicsit, próbáld el többször a szöveget.

Mérleg

_0006_merleg
Vigyázz az egészségedre, és szánj több időt a táplálkozásodra. Hajlamos vagy arra, hogy a nagy rohanásban elfeledkezz arról, hogy egyáltalán bekapj valamit. Szánj időt magadra, az étkezéseidre, hogy elkerüld az esetleges rosszulléteket, fejfájásokat.

Skorpió

_0004_skorpio
Több olyan dologba ütheted bele az orrod, amibe egyáltalán nem kellene. Emiatt felesleges vitákba keveredsz majd bele. Ha nem kapod még időben össze magad, és szállsz ki ebből a veszélyes játékból, akkor akár komolyabban is megütheted a bokádat.

Nyilas

_0009_nyilas
Az alapoknál kell kezdeni a dolgok megreformálását. Az életed színvonalának javításához arra van szükség, hogy az alapokat megszilárdítsd. Ha egyensúlyban van a test, a lélek és a szellem hármasa, akkor a kezdő lépést már megtetted.

Bak

_0000_bak
Aggodalomra semmi ok! Bármilyen rossz lépést is tettél, ugyan megváltoztatni már nem tudod, de a hozzáállásoddal nagyon sok mindenre vagy képes. Ha megpróbálod a félig üres poharat félig telinek látni, az életed pozitívabb irányba indul.

Vízöntő

_0007_vizonto
Az egyik legközelebbi barátoddal veszhetsz ma össze, ami után teljesen elbizonytalanodsz majd abban, hogy vajon kik is a barátaid. Ebből az egy esetből viszont ne vonj le messzemenő következtetéseket, és ami a legfontosabb, hogy ne általánosíts. A többi barátod még lehet igaz barát!

Halak

_0003_halak
A szerelmi életed kerül majd a fókuszba. Minden a párkapcsolatod és annak alakulása körül forog majd. Mielőtt aggódni kezdenél, megnyugtatlak. Semmi rosszra nem kell számítanod, egyenesen a fellegekben fogsz járni az egész nap során.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások