Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

December 10.

2014/12/10

Apró kellemetlenségek érhetik ma a Bika jegy szülötteit a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre? 

Kos

_0011_kos
Az érzelmek lesznek a meghatározó szereplői a mai napodnak. Ha lelkileg nem vagy a toppon, akkor semmilyen területen nem tudsz 100%-ot adni. Legyél óvatos, és ne engedd, hogy megbántsanak, vagy bármilyen lelki fájdalmat okozzanak neked! Az erő benned van, csak használd!

Bika

_0010_bika
Apró kellemetlenségek érhetnek a mai napon, sőt olyan helyzetekbe is belekeveredhetsz, amik rengeteg félreértésre adnak majd okot. Ha párodat egy kínos szituációban találod, akkor ne gondolj egyből rosszra! Üljetek le, és beszéljétek meg!

Ikrek

_0005_ikrek
Karriered fog a mai napon az előtérbe kerülni. Talán olyan lehetőségekkel találhatod magad szembe, amikkel eddig még soha. Ne hezitálj, ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön! Ragadd meg az alkalmat még idejében!

Rák

_0002_rák
A lelki állapotod ma nem lesz túlságosan jó. Úgy érzed, hogy lemerült az elem, ami eddig az energiát adta a számodra. Nem kell semmi mást tenned, mint picit leadni a feladataidból. Túl sokat vállaltál magadra, aminek nem lesz jó vége.

Oroszlán

_0008_oroszlan
A váratlan események felpörgethetik a napodat és olyan új kihívások elé állíthatnak, amire nem is számítottál. Szembe kell nézned majd egyik félelmeddel is. Biztos lehetsz benne, hogy amennyiben sikeresen teljesíted az új feladatokat, akkor a siker sem fog elmaradni.

Szűz

_0001_szűz
Kösd fel a nadrágodat, ugyanis kemény, munkás nap elé nézel. Főnököd nem lesz rest a kelleténél több munkával megbízni, amire te fejet hajtva csak annyit mondasz, hogy vállalod. Ugyan mindez több energiát igényel, de több pénzt is fogsz kapni!

Mérleg

_0006_merleg
A szerelem miatt teljesen rózsaszínben látod a világot. Mindezzel semmi probléma nem lenne, ha eközben nem használnák ki a jóindulatodat. Ne legyél vak, és vedd észre, amikor valaki ki akar használni, vagy félre akar vezetni!

Skorpió

_0004_skorpio
A mai napon teljesen kiszakadhatsz a megszokott kerékvágásból. A munkával sem fogsz majd annyit foglalkozni, mint amennyit kellene. Utóbbinak munkáltatód nem feltétlen örül majd, viszont jól fog esni egy kis kellemes időtöltés a nagy rohanás helyett.

Nyilas

_0009_nyilas
Meggondolatlanul járhat majd a szád, aminek következményeivel már ma számolnod kell. Ha mindez munkahelyeden történik, akkor készülj fel arra, hogy egy beszélgetésen esel majd át a főnököddel. Nem fog örülni a kialakult helyzetnek.

Bak

_0000_bak
Melyik kezedbe harapj bele? Leginkább ez a kérdés az, ami teljesen visszaadja a mai napod hangulatát. Valamelyik programot le kell ma mondanod, de fogalmad sincs, hogy melyik okozná a kisebb fájdalmat. Ketté viszont nem szakadhatsz.

Vízöntő

_0007_vizonto
A mai napod egy szokásos hétköznapi nap lesz, tele munkával és tele feladatokkal. A kötelességeid teljesítése után viszont szakíts időt egy kis relaxálásra. Végy egy nyugtató, lazító habfürdőt, gyújts gyertyákat a kád körül és kalandozz el a nyugalom szigetére!

Halak

_0003_halak
Egy váratlan esemény teljes mértékben felboríthatja a délutánod nyugalmát. Arra számítanál, hogy végre ki tudod pihenni a dolgos délelőtt fáradalmait, de egy rokon, családtag érkezése mindent a feje tetejére állít. A tartalmas beszélgetés viszont kárpótol majd.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások