Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

December 17.

2014/12/17

A Bikák ma egy ideiglenes holtpontra juthatnak a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Ma igazán érdemes hallgatnod az intuíciódra! Ha jön egy megérzés, akkor ne bagatellizáld el a dolgot, hanem cselekedj úgy, ahogy azt érzed. Ám mielőtt, cselekednél, gondold végig körültekintően, hogy mit akarsz. Legyél türelmes!

Bika

_0010_bika
Egy ideiglenes holtpontra jutsz majd a mai napon. Úgy érzed, hogy megállt az idő és nem halad semerre sem az életed. Ahhoz, hogy meglásd az igazi lehetőségeket, más nézőpontból kell látnod az életed! Fontos, hogy önmagad légy!

Ikrek

_0005_ikrek
Esetleges emésztési gondjaid miatt nehezen alszol, vagy az éjszaka során többször is felébredsz. Étkezz óvatosan, fogyassz most inkább könnyű ételeteket! Amennyiben a probléma nem mérséklődik, fordulj minél hamarabb orvoshoz!

Rák

_0002_rák
Érdekes, kiszámíthatatlan napban lesz részed. Egyik pillanatról a másikra történnek majd olyan események, amik minden eddigi tervet felrúgnak majd. Amennyiben elég rugalmas vagy, könnyen áthidalhatod ezt a napot!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Megerősítést kapsz arról, hogy jó úton jársz. Az a lehetőség, amit megragadtál, valóban jövedelmező és számodra kedvező lesz. Érdemes ma hosszú távú, optimista terveket készítened, mert ezeknek később még hasznát fogod venni! Boldog napra számíts!

Szűz

_0001_szűz
Azon napok egyikére fogsz ébredni, amikor te is érzed, hogy jobban teszed, ha tartod a szádat. Bárki bármilyen információról kérdez, inkább jobb nem mondani semmit. Később megütheted a bokádat, ha most jártatod a szádat!

Mérleg

_0006_merleg
Több esetben – így például ma is – alábecsülöd a képességeidet, ami miatt olyan lehetőségektől esel el, amikkel teljesen meg tudnád változtatni az életedet. Itt az idő, hogy kiterjeszd a szárnyaidat és repülj! Erősítsd meg az anyagi függetlenségedet!

Skorpió

_0004_skorpio
Főnököddel összetűzésbe kerülhetsz egy igen kényes ügy miatt. Ki kell állnod az igazad mellett! Akkor is bátran kösd az ebet a karóhoz, ha már úgy érzed, hogy minden kötél szakad. Igazából csak ekkor fogod tudni meggyőzni felettesedet az igazadról!

Nyilas

_0009_nyilas
Ma nem indul jól a napod! Kialvatlanul, rossz álmokkal és érzelmekkel ébredhetsz, ami miatt az egész napod szürke lesz. Bármi rossz is történik ma, ne dugd egyből a fejed a homokba. Próbáld meg észrevenni, hogy mi az, amin változtatnod kell!

Bak

_0000_bak
Idegesen, feszülten indulhat a napod. Ez csupán átmeneti ugyan, hiszen kora délután már újra a régi önmagad lehetsz. Te magad sem érted, hogy mi hatalmasodott el rajtad, de a lényeg az, hogy visszaáll a harmónia és a béke.

Vízöntő

_0007_vizonto
Önbizalmad rég volt akkora, mint amekkora ma lesz! Úgy néz ki, hogy ma végre megtapasztalod, hogy mennyit érsz is valójában. Ez egy jó adag önbizalmat kölcsönöz majd az életed hátralévő részéhez!

Halak

_0003_halak
Végre pénz áll a házhoz, amire már nagyon vártál. Egy ígéretes üzleti vállalkozásba kezdhetsz, már ha vagy annyira karakán, hogy kiállj a saját elveid és terveid mellett. A szerződések, fontos dokumentumok készítésénél, illetve aláírásánál minden apró betűre figyelj oda!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások