Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Szeptember 3.

2014/09/03

A csillagok arra biztatják a Bikákat, hogy merjenek álmodni, és aszerint cselekedni. De mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Egy váratlan esemény miatt azonnal kell majd döntened egy téged, és családodat érintő kérdésben. Gondold át a dolgokat körültekintően, és csak utána mondd ki a válaszodat. Időd lesz mérlegelni, úgyhogy ne aggódj a határidő miatt.

Bika

_0010_bika
A párkapcsolatod egy magasabb szintre fog lépni, és olyan bizalmat sikerül kiépíteni pároddal, amiről eddig csak álmodtál. Ha már álmok! Merj bátran nagyokat álmodni, és azokat az ötleteidet, amik most támadnak, bátran valósítsd meg!

Ikrek

_0005_ikrek
Kövesd rendíthetetlenül céljaidat és vágyaidat, cselekedj azok szerint! Nagy változások ma nem várhatóak, így lesz időd azzal is foglalkozni, amiben örömödet leled. Ragadd magadhoz kedvenc könyvedet, és kuporodj a hálószoba egyik sarkába egy bögre forró teával!

Rák

_0002_rák
Véget ér egy időszak az életedben. Le kell zárnod a múltat és végre élni a jelenben. Hagyd magad mögött az aggodalmaskodást és a félelmeket, amik valójában csak gyengítenek. Ha elkezdesz a jelenben élni, olyan csodákban lesz részed, mint még soha.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Itt az idő, hogy szertefoszlasd az összes aggodalmadat, ami az anyagi helyzeteddel kapcsolatban támadt eddig. Végre kifogod az aranyhalat a lehetőségek tengeréből! Vigyázz! Nehogy elússzon a szerencséd, időben ragadd meg a lehetőségeket!

Szűz

_0001_szűz
Könnyen érezheted ma úgy, hogy becsaptak, vagy egy átverés áldozata lettél. Téged nagyon egyszerű megvezetni, mert jóhiszemű vagy, és szinte sosem nézel a színfalak mögé. Pedig ott van a lényeg és ott bújik meg az ördög is!

Mérleg

_0006_merleg
Nagyon sok kérdésre választ találsz ma, és rájössz arra, hogy mi az, amit eddig nem elég jól csináltál ahhoz, hogy az elvárásaid teljesüljenek. Felismered a hibáidat és ez által elindulsz a változás útján. Terjeszd ki a szárnyaidat, itt az ideje repülni!

Skorpió

_0004_skorpio
A magánéletedben harmónia várható. Képes leszel mindent megadni párodnak, amire szüksége van, illetve párod is kielégíti majd minden szükségletedet. Az anyagi helyzetedben gyarapodás látható. Egy váratlan bevétel kerülhet a kasszába.

Nyilas

_0009_nyilas
Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát – tartja a bölcs mondás. Ha jól megvetetted korábban azt a bizonyos ágyadat, akkor ma igazán jól fogod érezni magad. Mind pénzügyi, mind magánéleti sikerekkel kell számolnod a nap során.

Bak

_0000_bak
Próbáld meg észrevenni az élet apró örömeit, és nem feltétlen csak egy anyagi vagy párkapcsolati sikernek örülni! A mindennapok során is találni ezer apró olyan okot, aminek örülni tudsz! Vedd hát észre ezeket, és mártózz meg a boldogságban!

Vízöntő

_0007_vizonto
A nap fő üzenete számodra: Ne add fel! Bármi is történjen, sose add fel! Mindig van megoldás, van remény. Még a legsötétebbnek látszó alagutak végén is ott rejlik a fény. Csak meg kell találni a módot és lehetőséget, hogy odáig eljuss.

Halak

_0003_halak
A gyorsan zajló események felkavarhatják bioritmusodat. A mai napon nagyon változó lesz mind a hangulatod, mind az energiaszinted. Egyik pillanatban még nagyon sokat bírsz, a másik pillanatban pedig szinte majdnem halálodon leszel. Egy kiadós alvás segít!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások