Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Szeptember 17.

2014/09/17

A Halaknak ma bizonyítaniuk kell türelmüket és jóindulatukat a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre? 

Kos

_0011_kos
Ha el szeretnél költözni, vagy változtatni akarsz életed egy bizonyos momentumán, akkor még várnod kell egy picit. Azzal te is tisztában vagy, hogy az anyagi helyzeted még most mindezt nem támogatja. Marad az álmodozás.

Bika

_0010_bika
Egy ismerősöd száját olyan mondatok hagyhatják el, amik hozzád eljutva, teljesen megsemmisítik az eddig felépített bizalmadat. Olyasvalami fogja megütni a füledet, aminek nem kellett volna. A csalódás egy újabb tüske lesz a szívedben.

Ikrek

_0005_ikrek
Az idő pénz! Jobb, ha minél hamarabb megtanulod ezt, és megpróbálod az idődet jobban beosztani. Sokszor azon csúszol el, hogy nincs egy épkézláb napirended, amire támaszkodhatnál. Vezess határidőnaplót, hogy elkerüld a pocséklást!

Rák

_0002_rák
A mai napon – lehet az időjárás miatt – teljesen negatív, boldogtalan és savanyú leszel. Munkahelyeden ennek nem fognak annyira örülni, ugyanis a feladatokhoz való hozzáállásod is hasonló lesz. Vegyél erőt magadon, térj vissza az életbe!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Hajlamos vagy erődön felül bevállalni extra munkákat, amiknek később mindig megiszod a levét. A mai nap azonban még jól is alakulhat, ha többet vállalsz be, mint amennyit muszáj lenne. Sok pénzt és elismerést is bezsebelsz majd!

Szűz

_0001_szűz
Egy személy nagyon vágyik a figyelmedre, és megpróbál majd minden percben és pillanatban a sarkadban lenni. Hiába, ilyen ez a szerelem! A kérdés csupán az, hogy neked kell-e ő? Dönts hamar, ne játssz az érzelmeivel!

Mérleg

_0006_merleg
Korlátozva érzed magad, olyan, mintha egy ketrecben kellene élned. Legalábbis így fogod ma gondolni. Lehet, hogy párod túlzottan rád telepedik és már a magánszférád is eltűnni látszik. Ha így van, parancsolj megálljt neki!

Skorpió

_0004_skorpio
Változtass a külsődön, frizurádon! Bátran vásárolj új stílusú ruhadarabokat, olyan kiegészítőket, amik viselése valóban örömet okoznak a számodra. Érezd jól magad a bőrödben, sugározd ki a szeretetet és belső harmóniát, békét!

Nyilas

_0009_nyilas
A munkára való koncentráció nagyon nehezen fog menni ma. Minden pillanatban lesz valami ok, ami miatt a figyelmedet meg kell osztanod. Szedd össze magad, és amíg munkaidő van, addig mással ne foglalkozz! Ne húzd ki a gyufát a főnöködnél.

Bak

_0000_bak
Ha szórakozni hívnak, akkor tegyél félre mindent, és vesd bele magad a buliba. Szükséged van a kikapcsolódásra, a hétköznapi feszültségek levezetésére. Fergeteges idő vár rád, ha igent mondasz a meghívásra!

Vízöntő

_0007_vizonto
Új ismerősöddel izgalmas, spontán estét tölthetsz majd együtt. Ahhoz, hogy jól érezd magad, egy dologra van szükség: nyitottságra. Egy tartalmas beszélgetés, eszmecsere vagy egy jó társasozás mindig segít!

Halak

_0003_halak
Több helyen kell ma majd bizonyítanod a türelmedet és jóindulatodat. Ha az utcán sétálva látsz tanácstalan embereket, akiknek segítségre van szükségük, akkor ne gondolkozz! Lépj oda és ajánld fel segítségedet!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások