Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Szeptember 24.

2014/09/24

Végre rá mosolyoghat a Rák jegy szülötteire Fortuna a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos

Rengeteg változás történhet a nap folyamán. Ezekre lelkileg nem vagy felkészülve, így egyfajta sokként érhetnek majd. Legyél erős, kedves és kitartó! Érezd magadban az erőt, így kiállod majd az élet próbáit!

Bika

_0010_bika
Az étellel és itallal bánj mértékletesen. Ügyelj alakodra és tartsd magad ahhoz, amit elterveztél. Ha időd engedi és nincs más fontosabb dolgod, akkor menj el sportolni! A mozgás jót tesz majd lelkednek és testednek is!

Ikrek

_0005_ikrek
A fókuszod középpontjában a munka legyen! Ne hagyd, hogy folyamatosan megszakítsanak miközben dolgozol. Kapcsold ki telefonodat, zárd be az ajtót, közöld kollégáiddal, hogy csendre van szükséged!

Rák

_0002_rák
Végre rád mosolyoghat Fortuna. Az istennő egész nap veled lesz, így szinte minden területen érhetnek apró szerencsék. A pénzhez jutás is benne van a pakliban, így érdemes kísértened a szerencsédet, akár egy sorsjeggyel.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Kerüld el a zsíros ételeket, valamint az alkohol fogyasztását. Próbáld meg minél hamarabb letudni az otthoni teendőidet, és hamar ágyba bújni, mert nagyobb szükséged van a feltöltődésre, mint azt gondolnád. Pihenj sokat!

Szűz

_0001_szűz
Ha segítségre van szükséged, merd kinyitni a szádat és kérj! Ügyelj az adok-kapok egyensúlyára, és hívd meg segítőidet egy teára vagy egy kávéra. Értékeld jó szándékukat, kedvességüket és igyekezz ezeket majd viszonozni is!

Mérleg

_0006_merleg
Gondolkozz, mielőtt beszélsz, vagy cselekszel! Új ismerőseidben, kollégáidban ne bízz meg feltétlenül! Az ördög sosem alszik, nem tudhatod még, hogy mennyire érdemes őket a bizalmadba fogadnod. Fő az óvatosság!

Skorpió

_0004_skorpio
A titok, az titok. Csak két személyre tartozik. Ma könnyen bánthatsz meg valakit azzal, ha a rád bízott hétpecsétes dolgát elkotyogod valakinek. Ne csodálkozz, ha barátod elfordul tőled és mindezt nem hagyja majd szó nélkül.

Nyilas

_0009_nyilas
Az eseteleges nézeteltéréseket családon belül könnyedén képes leszel elsimítani. Te leszel majd az, aki a családi szálakat kibogozza és elsimítja a feszültségeket. Nagy feladat jut majd neked, de helyt fogsz állni!

Bak

_0000_bak
Megesik az emberrel az, hogy időnként kicsúszik a keze közül életének irányítása. Ma ez fog történni veled is. Ne ijedj meg! Úgy érezheted, hogy a dolgok rossz irányba mennek, viszont holnap már mindent máshogy fogsz látni!

Vízöntő

_0007_vizonto
Pénzügyeidet kezeld óvatosan! Legyél körültekintő, szakértővel egyeztess a mostani lehetőségeidről és terveidről. Ne menj bele úgy új dolgokba, hogy előtte egy hozzá értő személlyel ne konzultáltál volna. Jobb félni, mint megijedni!

Halak

_0003_halak
Egy új kolléga érkezhet a munkahelyedre, aki minden téren próbára teheti türelmedet. Nem tudni, hogy direkt provokál téged, vagy a személyisége ilyen, mindenesetre nagyon hamar fel tudja pörgetni a vérnyomásodat.

Hozzászólások