Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Október 1.

2014/10/01

A csillagok szerint a Skorpió jegy szülöttei jobban teszik, ha maguk mögött hagyják a múltat. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Ha azon gondolkozol, hogy érdemes-e új fába vágnod a fejészedet, akkor egy percet se hezitálj tovább. Az újdonságoknak kedvező időszakba léptél, és ne riadj meg a képességeid fejlesztésétől sem. Indulj el egy új úton!

Bika

_0010_bika
Hiányérzetedet valószínűleg ruhavásárlással vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire. Csak óvatosan!

Ikrek

_0005_ikrek
Próbáld meg fékezni az indulataidat, és maradj inkább csöndben, ha egy vitás helyzet alakul ki körülötted. A mindig halk énedet most felválthatja egy igazi vadállat. Ennek köszönhetően barátaid más megítéléssel lehetnek majd rólad.

Rák

_0002_rák
Egy kedves levél vagy egy figyelmes ajándék fog érkezni hozzád, ami a napod fénypontja lesz. Az öröm garantált, ám ne felejtsd el megosztani másokkal ezt a boldogságot, ami úrrá lesz rajtad. Mindenben csak jó vár rád!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Szokatlanul korán kell kelned ma, így legalább lesz időd rendesen felébredni. Hiába érzed azt, hogy bal lábbal indult a napod, sikerülni fog még időben helyreállítani mindent. Tedd félre az aggodalmakat, csak a pozitívra koncentrálj!

Szűz

_0001_szűz
Egy esetleges új állással kapcsolatos híreket kaphatsz. Már rég várod, hogy valami pozitív hír érkezzen egy folyamatban lévő pályázattal kapcsolatban. Viszont nem csak a fizetés fontos, hanem a fejlődés lehetősége is! Mérlegelj mindent!

Mérleg

_0006_merleg
Betegnek, fáradtnak fogod érezni magad. Valószínűleg nincs annyira nagy gond, mint azt gondolnád, csak hajlamos vagy arra, hogy felfújd az apró dolgokat. Hamar el fog múlni a fájdalom, ha gondolataidat eltereled róla!

Skorpió

_0004_skorpio
Hagyd végre magad mögött a múltat, ne rágódj korábbi tetteiden! Élj a mának, élvezd a nap minden percét! Lépj túl a rég megtörténteken, ugyanis azokon már úgysem tudsz változtatni. Helyette koncentrálj egy most érkező lehetőségre!

Nyilas

_0009_nyilas
Egyik ismerősöd segítségedet kérheti. Mielőtt gondolkodóba esnél, hogy támogasd-e a nehéz helyzetében, jobb, ha eszedbe jut, hogy te is számíthatsz rá bármikor, bármilyen helyzetben. Ne gondolkozz hát te sem, légy segítségére!

Bak

_0000_bak
Könnyen az emberek bizalmába férkőzöl, és hamar megosztják veled minden titkukat. Nem biztos, hogy mindig túl jó érzéssel tölt el téged, ha legféltettebb vágyaikba is bepillantást engednek. Egyre jobban nyomaszt a nagy lelki teher.

Vízöntő

_0007_vizonto
Kemény kritikákkal illethetnek ma. Felkavarnak majd a hallottak, ám ne lépj a tettek mezejére, és ne kezdj el magad mellett kampányolni. A viták csak feszültséget szülnek, amiből már amúgy is van elég az életedben.

Halak

_0003_halak
Az élet boldog pillanataiért érdemes élni. Egy frissítő zuhany a forró nap után, egy jó ebéd, szép idő. Próbáld meg ezeket a dolgokat is értékelni, észrevenni a mindennapok szépségét! Így kiegyensúlyozottabb lesz a napod.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások