Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Október 22.

2014/10/22

A Szűz jegy szülöttei a konfliktushelyzeteket különösen nehezen fogják ma viselni a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A pénzügyeknek, a kommunikációnak kedvez a csillagok állása. A postán egy boldogító értesítést kaphatsz, ami az egész napod fénypontja lehet. Valószínűleg egy bizonyos összeg érkezik. A mai nap a tiéd.

Bika

_0010_bika
A mai nap csupán időzítés kérdése. Tervezd el alaposan a napodat, ha teheted, rögzítsd a határidőnaplódba. Ugyanis könnyen elcsúszhatsz azon, hogy elfelejtesz bizonyos dolgokat megcsinálni. Ezeket kerüld el!

Ikrek

_0005_ikrek
A bolygók hatásának köszönhetően, a mai napodon vártalan fordulatok várnak majd. Legyél rugalmas, ne akard minden áron az ebet a karóhoz kötni! Igyekezz mindig alkalmazkodni, kerüld el a konfliktust!

Rák

_0002_rák
A szerelemmel kapcsolatos gondolataidat valaki megváltoztatja majd. Lehet, hogy egyre többet és gyakrabban fogsz az illetőre gondolni. Mielőtt cselekednél, tisztázd le saját magadban, hogy mit érzel!

Oroszlán

_0008_oroszlan
A semleges hatások következtében rossz lehet a hangulatod. Nem vagy túl jó formában, pedig erőtől duzzadva kellene ma teljesítened. Igyekezz minél hamarabb rendbe hozni az állapotodat, különben elmaradásaidat lehetnek.

Szűz

_0001_szűz
A konfliktushelyzeteket különösen nehezen fogod ma viselni. Éppen ezért számos szóváltásba, összeütközésbe kerülhetsz. Jobb lenne, ha kimaradnál ezekből és inkább a távolból figyelnéd, ahogy az emberek cincálják egymást.

Mérleg

_0006_merleg
A jó híreket azonnal oszd meg a hozzád legközelebb álló személlyel! Ne gondolkodj, hívd fel, vagy keresd fel személyesen. Értékelni fogja a cselekedetet, sőt nagyon is örülni fog, hogy kezd kölcsönössé válni a bizalom.

Skorpió

_0004_skorpio
A legjobb az egyenes út! Ezt az élet minden területén tartsd szem előtt, ugyanis ma könnyen keveredhetsz olyan helyzetekbe, amikor döntened kell. Ha információra van szükséged, kérdezz ismerőseidtől, de ne dönts elhamarkodottan!

Nyilas

_0009_nyilas
A részletek felett nagyon könnyen átugrasz. Pedig a mai nap folyamán az aprósások kapnak nagy figyelmet. Sok múlhat egy elfelejtett rutinellenőrzésen vagy mulasztáson. Szedd össze magad, számolj le a szétszórtsággal.

Bak

_0000_bak
A pénzügyeknek és befektetéseknek kedvez a mai csillagállás. Ragadd meg a lehetőségeket, kezdj bele a dolgok közepébe most! Később bánni fogod, hogy nem vágtál bele, amikor előtted állt az, amire mindig is vágytál.

Vízöntő

_0007_vizonto
Ha egy esetleges befektetéshez csupán tőkére van szükséged, oldd meg! Keress ismerősöket, bankot! Ne hagyd, hogy egy ilyen jó ötlet, mint ami most a fejedből pattant ki, csak úgy füstbe menjen. Igazán kár lenne érte!

Halak

_0003_halak
Viselkedésed miatt nyitott könyvként elemezhetnek téged kollégáid. Nem vagy képes palástolni érzelmeidet, véleményedet. Ebből később gondod is származhat, így jobban járnál, ha picit képes lennél tartani a szádat.

AstroWorld – Máté mágus

Hozzászólások