Nézd meg, mit ígérnek a csillagok keddre!

2015. december 8.

2015/12/08

A Halak ne felejtsék el, hogy még a legjobb kapcsolatban is kell hagyni egy kis személyes teret a másiknak! Neked mit ígérnek a csillagok? 

Kos

horoszkop_kos

Kerüld el a zsíros ételeket, valamint az alkohol fogyasztását. Próbáld meg minél hamarabb letudni az otthoni teendőidet, és hamar ágyba bújni, mert nagyobb szükséged van a feltöltődésre, mint azt gondolnád. Pihenj sokat!

Bika

horoszkop_bika

Munkahelyeden a 100%-on felül fogsz teljesíteni és mire hazaérsz szinte hulla lesz belőled. Nem a munkamennyisége, hanem a rossz időbeosztás a fáradtság és terheltség oka. Oszd be jobban az idődet, ne legyél szétszórt, így elkerülheted a munkaidő végi te

Ikrek

horoszkop_ikrek

Közeli ismerősöd irigykedhet rád. Előbb vagy utóbb, de kibújik a szög a zsákból. Te is megbizonyosodhatsz majd a személy rosszindulatúságáról. A csalódás szinte elkerülhetetlen és megfogalmazódik majd benned a kérdés: pont ő?

Rák

horoszkop_rak

Megesik az emberrel az, hogy időnként kicsúszik a keze közül az életének az irányítása. Ma ez fog történni veled is. Ne ijedj meg! Úgy érezheted, hogy a dolgok rossz irányba mennek, viszont holnap már mindent máshogy fogsz látni!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Itt az idő, hogy szertefoszlasd az összes aggodalmadat, ami az anyagi helyzeteddel kapcsolatban támadt eddig. Végre kifogod az aranyhalat a lehetőségek tengeréből! Vigyázz! Nehogy elússzon a szerencséd, időben ragadd meg a lehetőségeket!

Szűz

horoszkop_szuz

A csillagok állása miatt hajlamos leszel az extrém viselkedésre. Ez nem jellemző rád, barátaid is csodálkoznak rajtad. Fogd vissza magadat, mert ezzel a viselkedéssel mások ellenszenvét is kivívhatod!

Mérleg

horoszkop_merleg

Vigyázz vagyontárgyaidra, a számodra fontos dolgokra, otthonodat pedig zárd be rendesen! Legyél figyelmes és fokozottan elővigyázatos. Ha kapkodsz és sietsz, elképzelhető, hogy egy zár nyitva marad.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon rendben van-e így minden, ahogy éppen most zajlik az életedben. Te is érzed, hogy vannak dolgok, amik egy pici csiszolásra szorulnak. Ne várj tovább, itt az idő szépíteni!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Mozdulj ki a négy fal közül! Ha teheted, a munkádat is vidd ki a szabadba, tölts minél több időt zöld környezetben. Érintkezz emberekkel, mert hihetetlenül sokat tudsz ma tanulni másoktól! Legyél nyitott a lehetőségekre!

Bak

horoszkop_bak

Ha költözés előtt állsz, érthető a zavartságod. Emellett valószínűleg számos tennivalóval bíztak meg főnökeid. Keresd szeretteid társaságát, ugyanis az ő környezetükben könnyen feltöltődhetsz pozitív energiákkal!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Túl sok mindenből veszed ki a részed. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, de látszik rajtad, hogy ezt a sok terhet nem bírod. Meg kell hoznod egy döntést. Döntened kell arról, hogy mi az, amiről lemondasz, és mi az, amit tovább csinálsz.

Halak

horoszkop_halak

Adj több szabadságot párodnak! Ha szeretne elmenni szórakozni, akkor nem kell feltétlenül mindig vele tartanod, ha csak nem tart erre külön igényt. Engedd, hogy a saját baráti társaságával is töltsön időt!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások