Nézd meg, mit jósolnak a csillagok csütörtökre!

2016.01.14.

2016/01/14

Úgy fest, a mai nap mindenkinek tartogat néhány extra nehézséget. Ezek leküzdéséhez hatalmas akarat kell majd, és türelem, türelem, türelem! Neked mit ígérnek a csillagok?

received_2491012060986581

Kos

horoszkop_kos

Bizonyos dolgokról le kell majd mondanod, és ki fogsz szakadni a megszokott hétköznapok ritmusából. Amikor új helyzetbe csöppensz, egy rövid ideig ugyan pánikba esel majd, de szerencsére fel fogod találni magad és minden további nélkül tudod majd kezelni.

Bika

horoszkop_bika

A csillagok állása alapján folyton az érzelmek fognak dominálni. Ha érzéseidnek akarsz hangot adni, hívd fel egyik barátodat vagy barátnődet és oszd meg vele lelki világod állását. Vele nyugodtan meg tudsz mindent beszélni.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Gyökeres változások elé nézel. Számos elintéznivalód akad, többek között olyanok is, amiket már napok óta halogatsz. Ezeket ne halaszd tovább! Egy olyan helyzetbe csöppensz majd, ami nem mindennapi lesz.

Rák

horoszkop_rak

A mai nap komoly anyagi áttörést hozhat neked. Még az is benne lehet a pakliban, hogy egy nyeremény áll a házhoz, amire egyáltalán nem is számítottál. Járj nyitott szemmel, hogy a lehetőségeket észre vedd!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ahhoz, hogy ma is meglegyen az egyensúlyod, elengedhetetlen egy reggeli meditáció, vagy relaxációs technika. Várhatóan több olyan helyzetbe is belecsöppensz majd, amikor kockára teszik tűrőképességedet. Semmi gond nem lesz, ha tudod helyesen kezelni a hirtelen rád nehezedő stresszt.

Szűz

horoszkop_szuz

Egy kora reggeli szerencsétlenség miatt egész nap során feszült és ideges leszel. Ne rágódj a történteken, próbálj meg tisztalappal kezdeni és félretenni minden aggódást. Ha lehet, menj szabadságra, hogy pihenj egy picit!

Mérleg

horoszkop_merleg

Egy barátoddal megszakadhat a kapcsolatod. Mielőtt magadban keresed a hibát, fontos tudnod, hogy rajtatok kívülálló okok miatt kerültök egymástól távol. Bár a mai világunkban, a technikai kütyüknek köszönhetően a kilométerek már leküzdhetőek.

Skorpió

horoszkop_skorpio

A nap során hatalmába kerít a magány. Míg dolgozol, az idő alatt is azon kattog majd az agyad, hogy vajon bízhatsz-e szeretett személyedben. Érdemes-e energiát fektetned az egész dologba, vagy jobban teszed, ha hagyod az egészet? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel nehezíted majd saját magadnak a napodat.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Váratlan telefonhívást kaphatsz majd, amiben segítségedet fogják kérni. Állj az adott személy rendelkezésére, ne utasítsd el a kérést. Szakítsd időt rá, és segíts neki ott, ahol csak tudsz. Valóban szüksége van rád.

Bak

horoszkop_bak

Az egész nap során egy rózsaszín fátylon keresztül látod majd a világot, ugyanis borzasztóan szerelmes leszel. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, de sajnos a rosszindulatú emberek kihasználhatják a ma még inkább tapasztalható lekenyerezhetőségedet.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

A szép és pozitív gondolatok foglalkoztatnak. Érzelmeid szinte kicsordulnak, szentimentális hangulatban lehetsz. Kisugárzásodat és kedvességedet sokan csodálhatják. Vigyázz! Ez fordítva is elsülhet!

Halak

horoszkop_halak

Pénzügyi nehézségeid adódhatnak, ami miatt az egész költségvetésedet át kell számolnod. Ebből kifolyólag semmi sem fog gördülékenyen menni. A pánikba esés helyett, találd fel magad a nehéz helyzetekben is!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások