Nézd meg, mit jósolnak a csillagok csütörtökre!

2016.01.21.

2016/01/21

Az érzelmek szinte minden jegy szülöttét nagyban befolyásolhatják ma, de nem árt, ha a higgadt megfontoltság marad az úr! Neked mit ígérnek a csillagok?
received_2491012060986581

Kos

horoszkop_kos

Kerüld az önző megnyilvánulásokat, ugyanis barátaid szemében könnyen rommá zúzhatod mindazt, amit eddig felépítettél. Ha most elveted a súlyt és átesel a ló túlsó oldalára, akkor ne csodálkozz, ha rövidesen egyedül maradsz.

Bika

horoszkop_bika

Érzelmi hullámvasúton vagy. Ennek köszönhetően ideges vagy, kapkodsz. Mielőtt nekilátnál a problémák felületes kezeléséhez, ami rövidtávon ugyan megnyugvást hoz, jobban teszed, ha a dolgok mélyére ásol.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Sok mindenre kell számítanod, nem lesz egy unalmas napod az biztos. Ennek következtében várhatóan az irányítás kicsúszik majd a kezed közül, nem tudsz mindenre kellő figyelmet fordítani. Próbáld meg összeszedni magad!

Rák

horoszkop_rak

A túl sok munka miatt, lassan úgy érzed, hogy kifogy a lábad alól a talaj és legszívesebben már ma bedobnád a törülközőt. Ilyen esetekben ne legyél rest elfogadni mások segítségét. Ha úgy érzed, hogy felborul az egyensúlyod, akkor vezesd le a stresszt munka után.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Sok minden múlik a mai napon meghozott döntéseden. Ne kapkodj, és ne mondj semmit anélkül, hogy bármit is átgondoltál volna. Tedd a két oldalára a lehetőségeket, és amelyik neked szimpatikusabb, azt válaszd!

Szűz

horoszkop_szuz

Legyél óvatosabb és mértékletesebb az evés és ivás terén. Régóta gondolkozol azon, hogy új életmódba kezdj. A mai napnál nincs is erre alkalmasabb. Tervezz el mindent, majd kezd el megvalósítani lépésről lépésre!

Mérleg

horoszkop_merleg

Figyeld párodat, és vedd észre, hogy miben szeretne változást. Igen önző vagy, ezért sokszor nem veszed észre, ha te mindent megkapsz, miközben semmit, vagy nagyon keveset adsz a másiknak. Törekedj az egyensúlyra!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Ma látogatók érkezhetnek hozzád, méghozzá családtagok. Ha nem is az egész família, de a szűkkör végre újra összegyűl, és ennek a találkozónak valószínűleg te fogsz helyt adni. Hétköznap lévén nem kell egy egész menüt főznöd, így te is részévé válhatsz a beszélgetéseknek.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ha úgy érzed, hogy a párkapcsolatod már nem a régi, akkor elsős sorban a hozzáállásodon tudsz változtatni. Hiába akarod a másik felet formálni, sajnos nem tudod, hiszen te vagy te, ő pedig ő. Mindenki csak magát tudja megváltozatni.

Bak

horoszkop_bak

Olyan ajánlattal, lehetőséggel kereshetnek meg ma téged, amire elsőre azonnal igent mondanál gondolkodás nélkül. Ám ha kicsit átrágod a hallottakat és látottakat, akkor rá fogsz jönni, hogy valójában nem is annyira jó, mint az elsőnek gondoltad.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Egy új kolléga érkezhet a munkahelyedre, aki minden téren próbára teheti türelmedet. Nem tudni, hogy direkt provokál téged, vagy a személyisége ilyen, mindenesetre nagyon hamar fel tudja pörgetni a vérnyomásodat.

Halak

horoszkop_halak

Egyik ismerősöd segítségedet kérheti. Mielőtt gondolkodóba esnél, hogy támogasd-e a nehéz helyzetében, jobb, ha eszedbe jut, hogy te is számíthatsz rá bármikor, bármilyen helyzetben. Ne gondolkozz hát te sem, légy segítségére!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások