Nézd meg, mit jósolnak a csillagok csütörtökre!

2016.01.28.

2016/01/28

Jó nap lehet ez a mai arra, hogy szerelembe essünk, de azért jobb vigyázni! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

A mai napon győzelmeket és sikereket fogsz aratni! Ne félj a megmérettetésektől, a próbatételektől, ugyanis mindent a maximumon fogsz teljesíteni. Csak aknázd ki végre, a benned rejlő nagy lehetőségeket!

Bika

horoszkop_bika

Egy furcsa üzenetet kaphatsz, ami felkelti majd az érdeklődésedet és egész nap a kíváncsiság lesz úrrá rajtad. Ne higgy el mindent azonnal! Legyél körültekintő, ismerj meg mindent és mindenkit! Csak ezek tudatában hozd meg a végszót!

Ikrek

horoszkop_ikrek

A szívügyek terén más taktikát kell választanod. Valószínűleg eddigi igyekezetednek nem lett meg a kellő eredménye. Használd az eszedet! Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád, csak el kell hinned és tenned érte!

Rák

horoszkop_rak

Munkahelyeden olyan sikerben lehet részed, amire nem is számítottál. Adj bele anyait és apait abba, amit rád bíznak, és hozd ki a dolgokból a 100%-ot! Ha így teszel, akkor megláthatod, hogy munkáltatód, valamint kollégáid is még jobban megbecsülnek majd.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ámor nyila téged is eltalálhat, és felcsillanhat egy új szerelem a láthatáron. A fellángolás erős lesz, szinte mindent megtennél majd azért, hogy csak egy csókot adhass a kiszemeltednek, ám fontos végiggondolni azt is, hogy lehet-e ebből a dologból hosszú távú kapcsolat. Ha nem, akkor jobban teszed, ha ezt a kalandot kihagyod.

Szűz

horoszkop_szuz

Bánj csínján az energiáddal, ugyanis könnyen megtörténhet az, hogy már a nap első felében lefárasztod magadat és teljesen levert leszel. Ügyesen oszd be a szabadidődet, hogy a kimerültséget, fáradtságot kompenzálni tudd.

Mérleg

horoszkop_merleg

Hajlamos vagy arra, ha elengeded magad, hogy olyan beszólásokat is megengedj magadnak, amin te már vérig sértődnél. Próbáld meg tartani a szádat, és gondolkozni, mielőtt beszélsz! Ezt az énedet nem sokan díjazzák majd.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Baleseteket jeleznek a csillagok. Idegeidet megviselhetik a történtek, könnyen ki is borulhatsz. Talán jobb lenne pár napra elutazni valahova kedvesével. Az együtt töltött percek megoldhatnak minden problémát!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ha estére vacsora vendéget hívtál, tegyél ki magadért! Főzz valami különleges ételt, és a teríték is legyen fényűző. Öltöztesd ünneplőbe lakásodat! A célszemélynek így tuti, hogy nagyon pozitív benyomása lesz rólad.

Bak

horoszkop_bak

A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben is tapintható. Ma minden csak az érzelmekről, a szerelemről, a párkapcsolatról, egyszóval a rózsaszín ködről fog szólni. Ne lepődj meg, ha párod a megszokottnál kedvesebb lesz veled.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

A mai hatások eredményeképpen vártalan anyagi nehézségeid támadhatnak. Kezeld józanul a szokatlan helyzeteket. Mindez átmeneti, hamarosan minden a régi lehet, ha megőrzöd higgadtságodat!

Halak

horoszkop_halak

Egy véletlen találkozás folytán egy korábbi szerelem újra lángra lobbanhat. Megdobogtatja majd szívedet az esemény, ám lelkesedésed hamar kimúlhat. Mielőtt feladnád a mostanit vagy visszamásznál a múltba, gondold át újra!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások