Nézd meg, mit jósolnak a csillagok csütörtökre!

2015. november 12.

2015/11/12

Az oroszlánok némi extra munkával szép pénzt vihetnek haza, de a bakok jobb, ha elkerülik. Neked mit ígérnek a csillagok? 

Kos

horoszkop_kos

Gondolkodj el a közelmúltban történteken. Mi az, ami fáj? Mi az, ami szép? Az előbbit felejtsd el, utóbbiakra örökké emlékezz! A szép pillanatokból építs egy biztos jövőt! Az idővel minden megszépül majd, meglátod!

Bika

horoszkop_bika

Ha főnököd konferenciára invitál, az már jelenthet valamit. Ne bízd el magad, de vegyél részt a rendezvényen! Kollégáid epés megjegyzéseit ne halld meg, mert csak felidegesítenének, és nem építenének!

Ikrek

horoszkop_ikrek

A számadás napja várható számodra, amikor egy picit megállsz majd, kiszakadsz a nagy rohanásból, és visszatekintesz a múltba. Leellenőrzöd, hogy mi az, amit jól csináltál, mi az, amit máshogy kellene a jövőben. Ha a jövőben ezek tudatában cselekszel, akkor learatod a babérokat!

Rák

horoszkop_rak

Ha van valami, amit nagyon akarsz, ismét lehetőséget kaphatsz, annak elérésére. Ne szalaszd el a szerencse kínálta alkalmat, legyél szemfüles és életrevaló. Ha így cselekszel, könnyen sikerre vihetsz mindent!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Hajlamos vagy erődön felül bevállalni extra munkákat, amiknek később mindig megittad a levét. A mai napon azonban még jól is alakulhat, ha többet vállalsz be, mint amennyit muszáj lenne. Sok pénzt és elismerést is bezsebelsz majd!

Szűz

horoszkop_szuz

Ne menj fejjel a falnak! Vigyázz magadra, és bármennyire is szeretnéd a saját akaratodat érvényesíteni mind a munkahelyeden, mind a családi életeden belül, maradj a megengedett keretek között. A kiabálás és tettlegesség nem megengedett eszközök!

Mérleg

horoszkop_merleg

Gondolataid elkalandoznak, nem tudsz teendőidre koncentrálni. Jelentős, akár egész életedet meghatározó döntések előtt állsz. Érhető összezavartságod, bizonytalanságod. Próbálj meg ilyen helyzetekben is talpon maradni!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Jó lehetőség a mai nap arra, hogy érzelmileg feltöltődj. Mostanában a szerelmi és magánéleti dolgaid miatt a padlón voltál, de most sikerülhet újra két lábra állnod. Tedd félre az aggodalmaskodást és kezdj cselekedni!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ha azon gondolkozol, hogy érdemes-e új fába vágnod a fejészedet, akkor egy percet se hezitálj tovább. Az újdonságoknak kedvező időszakba léptél, és ne riadj meg a képességeid fejlesztésétől sem. Indulj el egy új úton!

Bak

horoszkop_bak

Mielőtt extra feladatokat veszel a válladra, gondold át a saját feladataidat, napirendedet. Nem biztos, hogy bírni fogod a terhelést! Törődj inkább egészségeddel és családoddal, ahelyett, hogy megint órákat túlórázol.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Helyre áll a belső rended, és végre jól fogod érezni magad a bőrödben. Annyi energia és vitalitás lesz benned, hogy majdnem felrobbansz. Barátaid is hamar észrevehetik a nagy örömöt rajtad, ami miatt elsőnek egy picit furán fognak rád nézni. Sőt, lehet, hogy egyesek megkérdezik majd azt is, hogy minden rendben van-e?

Halak

horoszkop_halak

Ha mélyponton érzed magad, akkor a legjobb gyógyír az, ha barátaiddal töltöd a szabadidődet! Keresd a társaságukat! Ha sajnos velük nem tudsz találkozni, akkor a családtagjaidra nyugodtan számíthatsz. Minden jóra fog fordulni!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások