Nézd meg mit jósolnak a csillagok hétfőre!

2016.01.18.

2016/01/18

Ma kifejezetten szeretnénk Bakok lenni! A többi jegy szülötteinek vajon jót ígérnek a csillagok?

received_2491012060986581

Kos

horoszkop_kos

Úgy gondolod és látod, hogy a dolgok nagyon jó irányba haladnak, így nincs okod pánikra. Fontossá válik viszont a türelem és higgadtság! Készíts elő mindent a jövőre, hogy ne érjenek váratlan események.

Bika

horoszkop_bika

A munkára való koncentráció nagyon nehezen fog menni ma. Minden pillanatban lesz valami ok, ami miatt a figyelmedet meg kell osztanod. Szedd össze magad, és amíg munkaidő van, addig mással ne foglalkozz! Ne húzd ki a gyufát a főnöködnél.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Elégedett és boldog leszel. A boldogságodat senki és semmi nem árnyékolhatja be. Igen, még a kollégák folyamatosan civakodása sem, annak ellenére, hogy máskor aktívan te is részese szoktál lenni a diskurzusoknak.

Rák

horoszkop_rak

Valószínűleg magányra, egyedüllétre vágysz most. Kezeld ezt az igényedet óvatosan a munkahelyeden. Ha teheted, vegyél ki pár nap szabadságot, és foglalkozz végre csak magaddal. Nagyon rég nem volt időd magadra.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Magánéleti problémádon igyekszel majd felülkerekedni. Hajlamos vagy arra, hogy saját magadat beforgasd egy negatív spirálba. Erre most is meg van az esély. Húzd ki magad minél hamarabb a mélypontról, hogy elkezdhesd építeni az életedet.

Szűz

horoszkop_szuz

Ügyelj jobban az emberekre, barátaidra, legyél tapintatos a társasággal szemben, ami nap, mint nap körül vesz téged. Ha így teszel, több embert képes leszel megdöbbenteni, és ne csodálkozz, ha elhagyja szájukat a „Te ilyen is tudsz lenni?” kérdés.

Mérleg

horoszkop_merleg

Egy olyan vitába keveredhetsz egy családtagoddal vagy közeli ismerősöddel, ami során mindent egymás fejéhez vágtok majd. Emiatt lesz is lelkiismeret fordulásod. A legfontosabb az, hogy magadnak megbocsáss a kimondott szavakért!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Neked a hétvége huszonnégy órával hamarabb kezdődik, azaz már ma pihenéssel és lazulással fogod tölteni az egész napodat. Mindezzel semmi gond, de ne feledkezz meg a kötelességeidről sem! A rád bízott feladatokat lásd el, majd utána indulhat a pihenés!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Kerüld a meggondolatlan és felelőtlen költekezést! Ha vásárolhatnékod támad, akkor értelmes dolgokat tegyél a kosaradba, amit később is tudsz majd hasznosítani. A pénzszórásnak nagyon kedvez a mai nap.

Bak

horoszkop_bak

Önzetlen szeretetben lesz részed! Párod mindent megtesz majd azért, hogy jól érezd magad, neked csak élvezned kell a körülölelő melegséget. Gondoskodó magatartásával bizonyítja újra neked, hogy mennyire szeret.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Hosszú, monoton nap vár rád! Az ó mintha ólomlábón járnának. Csak ezt a napot bírd ki valahogy, utána úgyis kedvedre tudsz a hét további részében pihenni. Ne feledd! A kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét!

Halak

horoszkop_halak

Könnyen leled ma örömödet a vásárlásban, magában a pénzköltésben. Az apróbb dolgoknak jobban örülsz majd, sőt egyenesen törekszel majd arra, hogy valami kis csekély ajándékkal meglepd magad. A társasági életnek is kedvez a mai nap!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások