Nézd meg, mit jósolnak a csillagok hétvégére!

Szeptember 19. és 20.

2015/09/19

Az Ikrek szerelmesek lesznek a hétvégén – ha még nem azok. A Skorpiók vigyázzanak! Na és a többiek?

Kos

horoszkop_kos
Egyszer fent, egyszer lent. Ez lesz jellemző az érzelmi állapotodra. Mondd ki azokat a dolgokat, amik zavarnak téged, és próbáld meg pároddal minél hamarabb letisztázni a ködös szituációkat. Rend a lelke mindennek!

Bika

horoszkop_bika
Van egy terv a fejedben, hogy mit szeretnél erre a hétvégére, ám jobban teszed, ha már most készíted lelkiekben magad arra, hogy semmi sem úgy lesz. Más eseményekre kell majd menned, más szituációkba csöppensz bele, mint azt várnád.

Ikrek

horoszkop_ikrek
Szerelmes vagy? Ha nem, akkor is az leszel a hétvégén! Ámor nyila el fog találni, aminek hatására óriási lángokra lobban majd a még izzó parázs, vagy teljesen új lángok tüzelnek fel. Bármelyik is igaz rád, egy biztos, hogy érzelmekben nem lesz hiány. Légy gyengéd a másik félhez, lesd kívánságait, és adj meg neki mindent, amire szüksége van.

Rák

horoszkop_rak
Figyelj oda a hétvégén mindenre, ami anyagiakkal, pénzzel, vagyonnal vagy befektetéssel függ össze. Ha bevásárolni mész, érdemes egy listát vinned magaddal és szigorúan tartani magad az azon szereplő dolgokhoz!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Ez a hétvége remek alkalom arra, hogy minden függőben lévő ügyedet megoldd. A problémákra most tudsz igazi megoldást találni. Fontos! Járj nyitott szemmel, máskülönben egyszerűen elmész a lehetőségek mellett.

Szűz

horoszkop_szuz
Figyelj oda magadra, lelked és tested üzeneteire! Ne merítsd ki teljesen az energiáidat, tartogass egy picit a jövő hétre is. A hétvége inkább szóljon a feltöltődésről, mintsem a fáradozásokról. Ha lengén öltözve mész utcára, könnyen megbetegedhetsz.

Mérleg

horoszkop_merleg
Egy kisebb családi összeröffenésnek adhatsz majd otthon a hétvége során. Te leszel most a tyúkanyó, aki minden szálat a kezében tart és mindenkivel megpróbál majd egyenlő mértékben foglalkozni. Ennek a meetingnek a jó oldala az, hogy végre ápolhatod a családi kötelékeket, amire utóbbi időben nem fordítottál túl sok időt.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Ez a hétvége nem a te hétvégéd lesz! Nagyon könnyen kihasználhatnak, becsaphatnak. Az ok a jó szíved. Nagyon könnyen megvezethetnek majd, és olyan adakozásokba rángathatnak bele, amik teljesen ledönthetnek a lábadról.

Nyilas

horoszkop_nyilas
A mostani hétvégéd nem sokban fog különbözni egy átlagos szombat-vasárnaptól. Időd nagy részében a házkörüli és családi teendők fognak leterhelni. Mindezek után egy délutáni pihenő igazi Kánaán lesz majd. Túl sok kikapcsolódásra ne számíts, de ha ügyesen bánsz az idővel, akkor elképzelhető, hogy sikerül pár órát szabaddá tenned.

Bak

horoszkop_bak
A jól végzett munka elnyerni jutalmát, így a következő két nap számodra csak a pihenésről fog szólni. Végigdolgozott öt nappal a hátad mögött ki is jár már egy kis pihenő. Nyugodtan mélyedj el olyan témákban, amiről már többet szerettél volna tudni.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Egy igazán mozgalmas hétvége elé nézel. Szinte semmit sem fogsz unatkozni majd, minden pillanatban lesz valami újdonság. Érdemes már most felkötnöd a nadrágot, és csak reménykedni abban, hogy bírod majd a tempót!

Halak

horoszkop_halak
Még a hétvégén se tudsz lenyugodni, ha az anyagiakról van szó. Tenni akarsz valamit azért, hogy jobb helyzetbe kerülj. A hétvége viszont neked is szóljon a pihenésről. Tedd félre a problémáidat, gondjaidat és aludj egy jó nagyot

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások