Nézd meg, mit jósolnak a csillagok keddre!

2016.01.12.

2016/01/12

Az univerzum erői ma is rengeteg lehetőséggel kecsegtetnek azoknak, akik értelmezni tudják őket! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Ne szalaszd el a jó lehetőséget! Itt az ideje, hogy felébredj Csipkerózsika álmából és kezd el megélni az életedet. Ehhez hozzátartozik az is, hogy felismerd a téged körülvevő lehetőségeket. Itt a soha vissza nem térő alkalom.

Bika

horoszkop_bika

Vásárolj színes ruhákat, vidítsd fel ruhatáradat! Vigyél egy kis színt ezekkel életedbe! Felejtsd el a szürke otthont és a színtelen környezetet. Meglátod, rövid időn belül, nagyfokú változások indulhatnak el!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Boldog, önfeledt nap elé nézel. Ez annak is köszönthető, hogy bátran kimondod majd a gondolataidat, amit környezeted pozitívan fogad majd. Este mulass barátaiddal, kapcsolj ki, és ne kattogj a pénzügyeken!

Rák

horoszkop_rak

Legyél jobban együttműködő a téged körülvevő személyekkel, ellenkező esetben azt fogod észrevenni, hogy előbb-utóbb egyedül fogsz maradni, mint a kisujjad. Ha egyedül akarsz megküzdeni a problémákkal, akkor ne változtass semmin!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Tölts minél több időt a természetben, az őskörnyezetben. A friss levegő pihentet, az zöld szín pedig ellazít. Pont erre a kettőre van szükséged, hogy a hétköznapok stresszét fel tudd oldani. Olvass, hallgass zenét!

Szűz

horoszkop_szuz

Koncentrálj minden erőddel a munkádra, ugyanis fenn áll annak a veszélye, amennyiben fél vállról veszed a feladataidat, könnyen véthetsz komoly hibákat. Ha nem javítod ki ezeket időbe, ez akár az állásodba is kerülhet. De tudjuk, hogy te képes vagy rá, hogy kijavítsd!

Mérleg

horoszkop_merleg

Ne vállalj magadra még több felelősséget! Így is eleget dolgozol és idegeskedsz. Dőlj hátra esténként és élvezd az élet örömeit, minden percben! Ha túl sokat görcsölsz a problémákon, előbb utóbb megnehezedik az életed.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Változásra és új szemléletre van szükséged. Csak ezek által leszel képes z anyagi helyzetedet úgy alakítani, ahogyan azt szeretnéd. Ne ragaszkodj görcsösen a múlt eseményeihez. Próbálj meg elszakadni tőlük!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Törekedj a tökéletességre! Ne elégedj meg a közepes teljesítménnyel! A mai napon maximalista kell, hogy legyél. Ha főnököd is ezt az igyekezetet látja rajtad, a fizetésemelésnél nem lesz majd kérdés, kinek adjon többet.

Bak

horoszkop_bak

Nem minden arany, ami fénylik! Erre valószínűleg már te is rájöttél, ám a mai nap folyamán további tanulságos eseteket élhetsz át. Ezek a történések is arra fognak rávilágítani, hogy itt az idő felkelni Csipkerózsika álmából!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Ne legyél önjelölt orvos, aki elkezdi kezelni magát a barátok és az internet tanácsai alapján. Hallgass az orvosodra, és az ő utasításait kövesd, így hamarabb a gyógyulás útjára léphetsz. Ellenkező esetben napokig az ágyat nyomhatod.

Halak

horoszkop_halak

A megfigyelők álláspontját vedd most fel. Ne kezdj bele semmi új dologba, próbáld meg az események az egyik hátsó sarokból figyelni. Ha késztetést érzel, hogy beleszólj bizonyos helyzetekbe, próbáld visszafogni magad!

Hozzászólások