Nézd meg, mit jósolnak a csillagok keddre!

2016.01.19.

2016/01/19

A mai nap mindenki számára kihívásokat tartogathat. Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Válaszút elé fognak állítani, amire egyáltalán nem számítottál. Olyan gyorsan kell majd döntést hoznod, amire nem vagy felkészülve. Lehet, hogy majd át sem gondolod, hogy melyik a jobb lehetőség, csak érzésből döntesz.

Bika

horoszkop_bika

Könnyen az emberek bizalmába férkőzöl, és hamar megosztanak veled minden titkukat. Nem biztos, hogy mindig túl jó érzéssel tölt el téged, ha legféltettebb vágyaikba is bepillantást engednek. Egyre jobban nyomaszt a nagy lelki teher.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Ha eddig nem is játszottál szerencsejátékon, ma mindenféleképpen próbáld meg, mert nagyobb összeget nyerhetsz. Ezek után ünnepeld meg a szerencsédet, élvezd az élet adta lehetőségeket! Fortuna csak később látogat majd újra hozzád!

Rák

horoszkop_rak

Nagyon könnyen szórhatod ma a pénzt, ezért jobban teszed, ha elkerülöd a bevásárlóközpontokat, plázákat. Ha mégis szükségszerűvé válik a vásárlás, mert nincs otthon kenyér, vagy üdítő, akkor indulás előtt írj egy listát, és szigorúan ügyelj arra, hogy csak a felírt dolgok kerüljenek a kosaradba.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Szemrevaló, ám felettébb felszínes ismerősöd kimutathatja a foga fehérjét. Talán nem is gondolnád róla, hogy mennyire kétszínű tud lenni. Jobban teszed, ha megszakítod vele a kapcsolatot, és nem engeded befolyásolni hangulatodat.

Szűz

horoszkop_szuz

Egyszerűen döntésképtelenné váltál. Ebben a patthelyzetben, amiben most vagy, nem tudod, hogy milyen döntés lenne a számodra illetve környezeted számára a legkedvezőbb. Viszont azzal, hogy a szőnyeg alá sepred a problémát, még nem les megoldva!

Mérleg

horoszkop_merleg

Az igazi barátok mindig melletted állnak. Nincs belőlük sok, de bármikor bátran fordulhatsz hozzájuk bizalommal. Mindig a legjobb tudásukkal állnak a szolgálatodra és segítenek abban, hogy jól érezd magad.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Bármire képes vagy ma! Ne gondolkozz egy percig sem, inkább azonnal cselekedj ösztönből. Érezni fogod, hogy mit és hogyan kell tenned annak érdekében, hogy céljaidat leginkább el tudd érni. Az idő most ellened dolgozik.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ma briliáns, új ötleteid támadhatnak, amiket vétek lenne nem azonnal megvalósítani. Te mégis még rágódnál rajta, és morfondíroznál, hogy vajon tényleg jó ötlet-e? Legyél spontán, cselekedj érzésből és meglátod, hogy a siker nem fog elmaradni!

Bak

horoszkop_bak

Barátaid hiába akarnak ma szórakozni hívni, jobban teszed, ha otthon maradsz a fenekeden. A mulatságokból maradj ki, korán feküdj le aludni, mert szükséged lesz másnap az energiára! Pihenéshez hallgass meg egy relaxációs zenét.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Egészségügyi állapotodra fektess több hangsúlyt, és foglalkozz végre egy kicsit magaddal is. Az ellátandó feladataid teljesítése után, vesd bele magad a pihenésbe! Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy csak feküdj egész nap! Keress aktív, de mégis kikapcsolódást nyújtó lehetőségeket.

Halak

horoszkop_halak

Vártalan látogatók toppanhatnak be hozzád, akik a szürke, fakó délutánodat és estéted sikeresen feldobják majd. Legjobb lenne, ha elhagynád a lakást, és elvinnéd őket egy pubba, vagy más beülős helyre.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások