Nézd meg, mit jósolnak a csillagok keddre!

2016.01.26.

2016/01/26

Az Ikrek ma irigylésre méltóan sikeres napot élhetnek meg, velük lesz a szerencse! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

A váratlan események felpörgethetik a napodat és olyan új kihívások elé állíthatnak, amire nem is számítottál. Szembe kell nézned majd egyik félelmeddel is. Biztos lehetsz benne, hogy amennyiben sikeresen teljesíted az új feladatokat, akkor a siker sem fog elmaradni.

Bika

horoszkop_bika

Gyermekeiddel töltheted a mai napod nagy részét. Szinte nincs olyan pillanat, mikor ne igényelnék a figyelmet, a törődést. Próbálsz nekik mindent megadni, ami így is van rendjén. Ha egyedül nem bírod, hívd családtagjaidat, hogy segítsenek!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Végre rád mosolyoghat Fortuna. Az istennő egész nap veled lesz, így szinte minden területen érhetnek apró szerencsék. A pénzhez jutás is benne van a pakliban, így érdemes kísértened a szerencsédet, akár egy sorsjeggyel.

Rák

horoszkop_rak

A pároddal egy szokásos vitát élhetsz meg, aminek oka most a romantika lesz. Míg te szeretnél egy csöndes, kettesben töltött estét tölteni pároddal, addig ő legszívesebben már bedőlne az ágyba és aludna. Hisztis éned előjön és a biztosítékot is kivered majd.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Úgy érezheted, hogy beleragadtál a mindennapok mókuskerekébe, amiből nincs kiút. A mai napod egy szokásos, dolgos hétköznap lesz, ami miatt egy kicsit lehangolt leszel. Szeretnél már jó ideje kiszakadni a monotonitásból és olyan kreatív dolgokat csinálni, amiben örömödet leled. Akkor vágj bele! Mi tart vissza?

Szűz

horoszkop_szuz

Egy régebbi projektedet vagy feladatodat ma végre sikeresen lezárhatod. Megkönnyebbülés lesz számodra, hogy most már egy teherrel kevesebb nyomja a válladat. A sikerből fakadó öröm viszont az egész napodat bearanyozza. Hogy kinek köszönheted? Magadnak!

Mérleg

horoszkop_merleg

Eljött az ideje egy kiadós utazásnak. Magánéletedre is ráfér egy kis változatosság, vesd bele magad az utazási ajánlatodba! Vegyél ki pár nap szabadságot és vonulj el egy picit, hogy kiereszd a fáradt gőzt! Élvezni fogod.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Minden készen áll ahhoz, hogy megvalósítsd céljaidat, álmaidat. Vedd kezedbe a sorsod irányítását és indulj el a tettek útján. Ugyanis csak ezek kellenek ahhoz, hogy minden a terveid szerint alakuljon. Meg fogod tapasztalni, hogy az élet varázslatos.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ma minden képességedet teljesen ki tudod használni, ezért érdemes lesz odafigyelned az érkező lehetőségekre. Ne szalassz el egy alkalmat sem, a jobb anyagi helyzet teremtésére. Amit ma elérhetsz, ne halaszd holnapra.

Bak

horoszkop_bak

Ha bármilyen pénzügyi terved van, akkor ne késlekedj, vágj bele most a megvalósításba! A mai napon különböző anyagi sikereket érhetsz el, ezért jobban teszed, ha még ma megülöd a lehetőségeket. Magánéletedet se hanyagold majd el, mert párod ma kiemelten i

Vízöntő

horoszkop_vizonto

A szerelem körül forog szinte minden gondolatod. A terveket szövögeted, házasságon gondolkozol. Gondold át többször, jól fontold meg, hogy milyen lépésekre akarod elszánni magad, mert a késő bánat nem lenne szerencsés!

Halak

horoszkop_halak

Egy váratlan esemény teljes mértékben felboríthatja a délutánod nyugalmát. Arra számítanál, hogy végre ki tudod pihenni a dolgos délelőtt fáradalmait, de egy rokon, családtag érkezése mindent a fejetetejére állít. A tartalmas beszélgetés viszont kárpótol majd.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások