Nézd meg, mit jósolnak a csillagok keddre!

Augusztus 11.

2015/08/11

A Rákokat és a Mérlegeket kihívás elé állítja a mai nap, legyenek óvatosak és ügyesek! A többi jegy szülöttjének vajon mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Gyökeres változás köszönthet be az életedbe. Ez egy frizurában, költözködésben vagy egy hatalmas szerelemben is megnyilvánulhat. Sugárzol majd a boldogságtól, az emberek keresni fogják a társaságodat!

Bika

horoszkop_bika

Ha házas vagy, pároddal nézetkülönbségek miatt parázs vitába keveredhetsz. Itt már értékrendek közt folyhat a veszekedés. Ez akár a kapcsolat végét is jelentheti. Nyugi! Most még minden megmenthető!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Eljött az ideje egy kiadós utazásnak. Magánéletedre is ráfér egy kis változatosság, vesd bele magad az utazási ajánlatodba! Vegyél ki pár nap szabadságot és vonulj el egy picit, hogy kiereszd a fáradt gőzt! Élvezni fogod.

Rák

horoszkop_rak

Egy olyan személy tehet ma neked keresztbe, akivel kölcsönösen nem vagytok egymásnak szimpatikusak. Az ebből adódó kellemetlenségek, félreértések szerencsére hamar tisztázódnak majd, de mire a dolgok végére jársz, pár felesleges kört meg kell, hogy tegyél.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Munkahelyeden teljesíts maximálisan! Igyekezeted, bizonyítani akarásod hamarosan megtérül. Főnököd észre fogja venni, hogy milyen lelkiismeretesen végzed munkádat. Ne add fel könnyen a dolgokat, legyél kitartó!

Szűz

horoszkop_szuz

Egy ismerősöd uralkodni akar rajtad, és igazából mindenki életén. Azt hiszi, hogy ő tudja, hogy kinek mi a jó. Ezt többször szóvá is teszi és kimondja, hogy mit és hogyan kellene. Ne idegeskedj miatta, nem lát bele a helyzetedbe!

Mérleg

horoszkop_merleg

Kénytelen vagy szemet hunyni egyes emberek tettei fölött. Ne bocsáss meg könnyen nekik, de ne is keríts nagy feneket az ügynek! Vedd lazán a dolgokat, ebben rejlik a problémamegoldás mostani titka!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Igyekezz mindenkivel baráti kapcsolatot kialakítani. Találd meg az emberek szívéhez vezető utat. Meglátod, hogy nem is olyan nehéz feladat. De ha szívükbe zárnak, és te is őket, nagyon jó kapcsolataid lehetnek!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ne legyél önjelölt doktor, aki elkezdi kezelni magát a barátok és az internet tanácsai alapján. Hallgass az orvosodra, és az ő utasításait kövesd, így hamarabb a gyógyulás útjára léphetsz. Ellenkező esetben napokig az ágyat nyomhatod.

Bak

horoszkop_bak

Elégedett és boldog leszel. A boldogságodat senki és semmi nem árnyékolhatja be. Igen, még a kollégák folyamatosan civakodása sem, annak ellenére, hogy máskor aktívan te is részese szoktál lenni a diskurzusoknak.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Bármire képes vagy ma! Ne gondolkozz egy percig sem, inkább azonnal cselekedj ösztönből. Érezni fogod, hogy mit és hogyan kell tenned annak érdekében, hogy céljaidat leginkább el tudd érni. Az idő most ellened dolgozik.

Halak

horoszkop_halak

Hosszú, monoton nap vár rád! Az órák mintha ólomlábon járnának. Csak ezt a napot bírd ki valahogy, utána úgyis kedvedre tudsz a hét további részében pihenni. Ne feledd! A kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások