Nézd meg, mit jósolnak a csillagok péntekre!

2015. december 11.

2015/12/11

A mai nap szinte mindenkit sikerekkel kecsegtet, de azért ne bízzuk el magunkat! Nektek mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Már a reggeli óráktól kezdve hétvége érzésed lesz. Tervezgetsz majd, kalkulálsz, hogyan tudnád kihozni a legtöbbet a következő két napból. Viszont a nagy merengések közben nem szabad, hogy hanyag munkát végezz. Ha nemtörődömségből mégis így teszel, akkor ne lepődj meg a következményeken!

Bika

horoszkop_bika

Képességeidet ma teljes mértékben kamatoztatni tudod majd. Minden lehetőséget aknázz ki, ami benned rejlik, mert amihez ma érsz, az arannyá változik a kezedben. Kollégáid, főnökeid is nagy szemekkel figyelik munkádat!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Egy folyamatban lévő hivatalos ügyeddel kapcsolatban pozitív változás állhat be. Mielőtt azonban belefulladnál a nagy örömbe és boldogságba, jobban teszed, ha reálisan látod a helyzetedet. Ez a változás még koránt sem az ügy végét jelenti. Lesz még egy kis huzavona vele.

Rák

horoszkop_rak

A számadás napja várható számodra, amikor egy picit megállsz majd, kiszakadsz a nagy rohanásból, és visszatekintesz a múltba. Leellenőrzöd, hogy mi az, amit jól csináltál, mi az, amit máshogy kellene a jövőben. Ha a jövőben ezek tudatában cselekszel, akkor learatod a babérokat!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ismerősöd ma kimutathatja a foga fehérjét. Nem tudni miért, és mivel, de nagyon felbosszantottad őt. Legjobb, ha messziről elkerülöd az illetőt. Ellenkező esetben egy óriási vitában lehet részed. Kell a feszültség?

Szűz

horoszkop_szuz

A jó híreket azonnal oszd meg a hozzád legközelebb álló személlyel! Ne gondolkodj, hívd fel, vagy keresd fel személyesen. Értékelni fogja a cselekedetet, sőt nagyon is örülni fog, hogy kezd kölcsönössé válnia bizalom.

Mérleg

horoszkop_merleg

A párkapcsolatod egy magasabb szintre fog lépni, és olyan bizalmat sikerül kiépíteni pároddal, amiről eddig csak álmodtál. Ha már álmok! Merj bátran nagyokat álmodni, és azokat az ötleteidet, amik most támadnak, bátran valósítsd meg!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Hamar lehangolt leszel, ahogy valami nem úgy sikerül, mint azt várod. Fontos viszont tudnod, hogy te is ember vagy, így nyugodtan hibázhatsz. A hibákból pedig tanulnod kell, hogy a későbbiekben ilyen szamárhibát ne véts. Hagyd a bánkódást, és szedd össze magad!

Nyilas

horoszkop_nyilas

A mai napod semmiben sem fog különbözni, mint más hétköznapok. Többnyire munkával, dolgosan fogod tölteni a délelőttödet, míg a késő délutáni óban az otthoni teendők fogják kitölteni szabad óráidat. Számodra a nap fénypontja az alvás lesz.

Bak

horoszkop_bak

A reklámok, a marketing területén rengeteg építő jellegű ötlettel segíthetsz kollégáidnak. Ezt nem csak ők, hanem főnököd is díjazni fogja. Ha személyesen szeretne elbeszélgetni veled, ne ijedj meg! Fizetésemelésről lesz szó.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások