Nézd meg, mit jósolnak a csillagok péntekre!

2016.01.15.

2016/01/15

Kedves Halak! Itt az ideje, hogy magatokért is cselekedjetek végre! A többi jegynek vajon mit ígérnek a csillagok?

received_2491012060986581

Kos 

horoszkop_kos

Hajlamos vagy erődön felül bevállalni extra munkákat, amiknek később mindig megittad a levét. A mai napon azonban még jól is alakulhat, ha többet vállalsz be, mint amennyit muszáj lenne. Sok pénzt és elismerést is bezsebelsz majd!

Bika

horoszkop_bika

Új ösvény nyílhat meg előtted, ami a karriered csúcsára fog vezetni. Bátran térj rá az útra, ne legyenek benned kétségek. A félelmeidet ideje pihenőpályára tenni és csak az új dolgokra koncentrálni! Képességeid adottak hozzá!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Lelkivilágod kicsit romokban hever majd, ami valószínűleg abból fog eredni, hogy egy munkatársad olyan megjegyzésekkel illett, amikre egyáltalán nem számítanál. Belekeveredhetsz egy kisebbfajta hatalmi harcba, amiből sem vesztesként, sem győztesként nem tudsz majd kijönni. Csak időt, és energiát vesztegetsz majd.

Rák

horoszkop_rak

A neked tett ígéreteket nem mindig tartják be. Ilyenkor nemtetszésedet nyugodtan mutasd ki! Ezen személyek nem őszinték veled, és csak eljátsszák, hogy milyen jó barátaid. Itt az idő szelektálni, rendbe tenni a dolgokat!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Lehetőségek sora fog ma előtted kígyózni, és mindegyik csak arra vár majd, hogy élj vele! Ne húzd tovább az időt és a mézesmadzagot, kezdj végre élni! Ehhez pedig kulcsfontosságú lépés az, hogy változtass a helyzeteden!

Szűz

horoszkop_szuz

Vedd elő a mindig kedves és barátságos énedet, máskülönben könnyen kihúzhatod a gyufát a főnöködnél. Ha nem viselkedsz a helyzetnek megfelelően, akkor rövidesen egy elbeszélgetés vár rád. Inkább húzd meg magad!

Mérleg

horoszkop_merleg

Érzelmi válságba kerülhetsz, amiből kiutat csak egy új szerelem érkezése jelenthet. Lételemed az, hogy szeressenek. Az érzelmeket szereted viszonozni, ám sajnos most nincs igazán mit viszonozni. Keresésre fel!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Zárt ajtókon kopogtatsz a mai napon. Készülj fel a visszautasításra, a sikertelenségre. Sajnos nem minden az elvárásaid szerint fog alakulni. Próbálkozások sorozata helyett inkább gondold át jelenedet, és tervezd el a jövődet.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ne menj fejjel a falnak! Vigyázz magadra, és bármennyire is szeretnéd a saját akaratodat érvényesíteni mind a munkahelyeden, mind a családi életeden belül, maradj a megengedett keretek között. A kiabálás és tettlegesség nem megengedett eszközök!

Bak

horoszkop_bak

A pénzügyeknek nem kedvez a mai napod csillagállása. Ebből kifolyólag keserű szájízzel térhetsz majd nyugovóra. Felejtsd el a forintokat, fókuszálj a szép dolgokra, keresd meg az életedben azokat a dolgokat, amiknek tudsz örülni.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

A szokásosnál több befolyást és felelősséget ruházott rád a főnököd. Ennek a pozitív és negatív oldalát is meg fogod tapasztalni. Egyes kollégáid ellened fordulhatnak, míg mások a bizalmukba fogadnak majd.

Halak

horoszkop_halak

Vásárolj, járd a boltokat, mert kitűnő üzleteket üthetsz nyélbe! Ne szórd a pénzt, de ne is sajnál magadtól. Mindig másoknak segítesz, folyamatosan a jó lelked visz a rossz irányba. Most itt az alkalom, hogy magadnak is jót tegyél!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások