Nézd meg, mit jósolnak a csillagok péntekre!

2016.01.22.

2016/01/22

A Szüzeknek a mai nap kifejezetten jót hozhat pénzügyileg, sőt, akár a Skorpióknak is, ha nem vágnak bele felelőtlenül valamibe. Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Először tisztázd le magadban, ki is vagy valójában! Nagyon sok tévképzet és tisztázatlan dolog van benned, ami miatt össze vagy zavarodva és teljesen kaotikusnak látod a helyzetedet. Tiszta fejjel gondolkodj egy kicsit!

Bika

horoszkop_bika

A meghívásokat fogadd el! Mindegy hova hívnak, a lényeg, hogy menj társaságba. Ha otthon maradsz a négy fal között, annak lelki következményei lehetnek. Nem jönne jól egy újabb válság, mikor még most lábaltál ki az előzőből.

Ikrek

horoszkop_ikrek

A titok, az titok. Csak két személyre tartozik. Ma könnyen bánthatsz meg valakit azzal, ha a rád bízott hétpecsétes dolgát elkotyogod valakinek. Ne csodálkozz, ha barátod elfordul tőled és mindezt nem hagyja majd szó nélkül.

Rák

horoszkop_rak

Egyik kollégádat se illesd rossz szóval, nem szabad senkit sem alábecsülnöd, különösen a hátuk mögött kibeszélned őket! Különben váratlan meglepetések érhetnek, amit nem vennél jó néven te sem. Ugye?

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Nagyon tudsz szeretni, és ezt párod is érzi. Ám olykor már átesel a ló túlsó oldalára, ami éppúgy veszélyes, mint a szeretet hiánya. Vegyél egy picit vissza, máskülönben meg fogod ölni párodat a szereteteddel!

Szűz

horoszkop_szuz

A pénzügyeknek kedvez a csillagok állása, így bármilyen intézni valód van, azt a mai napra időzítsd. Kezdj bele új üzleti vállalkozásod terveinek kidolgozásába, szövögesd bátran terveidet! A siker neked áll!

Mérleg

horoszkop_merleg

Agresszív, de nem veszed észre! Tapintatlanul ráerőszakolod magad egy társaságra. A mai nap nem érzed, hogy felesleges, nem kívánt vagy egy csoportban. Néha lehet, hogy tudnod kellene nemet is mondani.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Ha tanácstalan vagy, hogy mibe fektesd pénzedet, akkor kérj segítséget! Kérdezd ki barátaidat, különösen, ha van köztük szakértő is! Kövesd az illető tanácsait, bízz meg benne, és sikerre fogod vinni az új tervedet.

Nyilas

horoszkop_nyilas

A munkáid és feladataid dominálnak a nap folyamán. Igyekezz mindennel végezni határidőre, még a délután folyamán. Így később frissen nézel az új kihívások elébe. Annál rosszabb nincs, mikor hazaviszed a munkát.

Bak

horoszkop_bak

Ha új projekten gondolkozol, akkor a mai nap a legmegfelelőbb arra, hogy elindítsd! Ha csak hezitálsz, és folyamatosan azon gondolkozol, hogy érdemes-e belevágnod, akkor azon fogod magad venni, hogy előbb-utóbb elesel még ettől a lehetőségtől is.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Legyél óvatos, ugyanis ma könnyen kihasználhatják az egyik gyengeségedet, ami nem más, mint az, hogy mindenkinek szeretnél segíteni. Egyfajta tyúkanyóként/tyúkapóként működsz, aki mindenkinek jót akar, és mindenben szeretne mások segítségére lenni. Csak óvatosan!

Halak

horoszkop_halak

Egy boldog, kellemes nap elé nézel. Új tervekkel, energiától duzzadóan, optimistán állsz a jövődhöz. Ezt a szemléletet próbáld meg átmenteni minden napodra! Semmi és senki nem zavarhatja meg az örömödet, jó kedved pedig 24 órára garantált.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások