Nézd meg, mit jósolnak a csillagok péntekre!

2016.01.29.

2016/01/29

Az Oroszlánok jobban teszik, ha kieresztik a hangjukat, és egy hatalmas üvöltéssel átveszik az uralmat az életük felett. Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Ha jól bánsz a szavakkal, akkor most bármi lehetséges lesz számodra! Gondold át többször, hogy miként érdemes egy-egy szituációban felszólalnod, vagy egyáltalán kell-e bármit is hozzátenned a dolgokhoz. A hallgatás van, hogy aranyat ér!

Bika

horoszkop_bika

A szerencsecsillag ma melletted fog állni, így bármihez is nyúlsz, tuti sikerre fogod vinni. Ha szerencsejátékon szoktál játszani, akkor ma feltétlen érdemes kitöltened egy szelvényt, de ha munkahelyi döntésre vársz, biztos lehetsz a jó eredményben.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Vedd végre lazábban az életet, és hagyd magad mögött a mindenen görcsölős énedet. Ha hiszed, ha nem, bizony feladataiddal teljesen jól állsz, ezért van időd egy kicsit lábat lógatni. Ha délután során szórakozni hívnak, akkor vétek lenne nemet mondani.

Rák

horoszkop_rak

Az étkezésekkel bánj csínján! Boldogságodat, szomorúságodat, hajlamos lehetsz mostanában az evésbe, ivásba fojtani. Fő az önuralom! A most felszaladt pár kilótól nem tudsz majd egyhamar megszabadulni!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Életed alakításában aktívan vegyél részt és ne engedd, hogy mások irányítsanak téged! Hajlamos vagy arra, hogy meghunyászkodj mások előtt, és egyszerűen tűrd, hogy befolyásolnak vagy irányítanak téged. Vegyél erőt magadon és legyél a saját magad ura!

Szűz

horoszkop_szuz

Egy hirtelen jött esemény az egész napodat felülírhatja. Igaz, már reggel megcsinálod a napirendet és szinte minden percedet beosztod, de mégis egy olyan vártalan szituációba csöppenhetsz, ami miatt újra kell tervezned mindent. Ne idegeskedj, majd másnap megcsinálod a kihagyott feladataidat!

Mérleg

horoszkop_merleg

Rengeteg kétely lesz ma benned azzal kapcsolatban, hogy megfelelően végzed-e a munkádat. Kerekedj ezeken felül! Kollégáid azonnal piszkálódni kezdenek, ha látják, hogy bizonytalan vagy. Legyél erős!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Ha sikerre szeretnéd vinni az üzleti vállalkozásodat, akkor össze kell fognod másokkal, mert egyedül nem megy! Csak ha el kezdesz csapatban dolgozni, akkor tudod majd úgy learatni a babérokat, ahogyan azt szeretted volna!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ma se engedd alább a maximumnál! Igyekezeted és bizonyítani akarásod rövidesen beérik, akkor pedig már csak az aratás marad majd hátra. Látni fogod, jól döntöttél, hogy kitartottál, amikor mások azt mondták, add fel.

Bak

horoszkop_bak

Az otthoni, magánéleti ügyeid most nem éppen rózsásak. Nem tudod pontosan, hogy mit szeretnél. Azért, hogy gondolataidat eltereld erről a zavaros helyzetről, koncentrálj pontosan a munkahelyi feladataidra. Nyugi! Minden jóra fordul!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Nehezen tudod majd meggyőzni az embereket ma. Ha ez részét képezi munkádnak, akkor itt az ideje már most felkötni a nadrágot. Nagyon jó a rábeszélőképességed, ám most mégis más támpontot kell keresned, ha sikert akarsz aratni.

Halak

horoszkop_halak

A konfliktushelyzeteket különösen nehezen fogod ma viselni. Éppen ezért szám szóváltásba, összeütközésbe kerülhetsz. Jobb lenne, ha kimaradnál ezekből és inkább a távolból figyelnéd, ahogy az emberek cincálják egymást.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások