Nézd meg, mit jósolnak a csillagok péntekre!

Augusztus 14.

2015/08/14

A Bakok érzelmi válságba kerülhetnek, a Bikák pedig egy óriási vitát kerülhetnek el, ha okosak! A többi jegy szülöttjének vajon mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_kos
Ha nem vigyázol, akkor a mai napon hatalmukba keríthetnek a félelmeid, és mindenben csak a rosszat láthatod majd. Miközben dolgozol, azon fogsz agyalni, hogy vajon még meddig dolgozhatsz a munkahelyeden. Otthon is folytatod majd ezt a rigolyát és párod hűségét, szerelmét fogod megkérdőjelezni. Győzd le a félelmeidet!

Bika

horoszkop_bika
Ismerősöd ma kimutathatja a foga fehérjét. Nem tudni miért, és mivel, de nagyon felbosszantottad őt. Legjobb, ha messziről elkerülöd az illetőt. Ellenkező esetben egy óriási vitában lehet részed. Kell a feszültség?

Ikrek

horoszkop_ikrek
Feszültséggel lehet tele a levegő, mindenki ingerült lesz a környezetedben. A kedvezőtlen bolygóállás hatásait azonnal érezni fogod, és legszívesebben munkahelyedre be se tennéd a lábadat. Ezt viszont nem teheted meg.

Rák

horoszkop_rak

Főnököd egy beszélgetésre invitálhat. Munkakörülményeidről, az irodai hangulatról kérdezhet. Hajlamos lehetsz a szerepjátszásra, ami nem vet jó fényt rád. Vállald az igazi arcodat, legyél mindig őszinte másokkal!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Minden okod meglesz arra, hogy egész nap vigyorogj, jó kedved legyen, ugyanis bármi, amibe fogsz, az most arannyá válik a kezeid között. Ha kreatív, új ötleteid támadnak, akkor ne várj tovább! Vágj bele azok megvalósításába minél hamarabb!

Szűz

horoszkop_szuz
Figyelj oda arra, hogy mit eszel! Csak minőségi, friss ételt tegyél a tányérodra. Jobb lenne, ha többet foglalkoznál az egészségeddel, mert az a legfontosabb. A pénzügyeid váratlanul jól alakulhatnak majd.

Mérleg

horoszkop_merleg
Rendszerezd leveleidet, tegyél rendet az intézendő ügyeid között. Aminek a végére még ma pontot tudsz tenni, azokat csináld meg, ne halogasd őket! Minél tovább húzod a dolgokat, annál rosszabb lesz.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Vesd magad a spontán dolgokba, ne akarj mindig meghatározott terv szerint élni. Ettől kiteljesedik kreativitásod, felszabadultabbá válsz! Te is megérdemled, hogy kedved szerint cselekedj!

Nyilas

horoszkop_nyilas
Új ismerősöddel izgalmas, spontán estét tölthetsz majd együtt. Ahhoz, hogy jól érezd magad, egy dologra van szükség: nyitottságra. Egy tartalmas beszélgetés, eszmecsere vagy egy jó társasozás mindig segít!

Bak

horoszkop_bak
Érzelmi válságba kerülhetsz, amiből kiutat csak egy új szerelem érkezése jelenthet. Lételemed az, hogy szeressenek. Az érzelmeket szereted viszonozni, ám sajnos most nincs igazán mit viszonozni. Keresésre fel!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Mára már lehet, hogy elígérkeztél egy olyan programra, ahova barátaid hívtak el. Valahogy mégsem lesz kedved tisztelted tenni a helyszínen. A munkahelyi nyomás, pörgés és az otthoni teendők teljesen kivették az erődet. Este inkább otthon szeretnél pihenni.

Halak

horoszkop_halak
Hiába csinálsz már kora reggel egy napi tervet, hogy tudd, mikor, hol, mit kell csinálnod, az egészet átírhatod majd. Az élet tartogat meglepetéseket, amiből bőven lesz részed. Nem érdemes előre tervezned, inkább bízd magad a spontán dolgokra.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások