Nézd meg, mit jósolnak a csillagok szerdára!

2015.12.23.

2015/12/23

Van valami a levegőben… Valami, ami szinte mindenki szerelmi életére hatást gyakorolhat ma. Jól vigyázz, milyen párkapcsolati döntéseket teszel! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Tarts önvizsgálatot! Vonulj el egy napra a világ zaja elől, és fordulj a saját lelked felé! Észre fogod venni, hogy a nagy rohanás miatt alig volt időd saját magadra. Egy kis meditáció segítségével helyrebillentheted az egyensúlyodat.

Bika

horoszkop_bika

Ha facér vagy és társra vágysz, akkor itt az idő, hogy nyiss a világra! Bezárkóztál és azt várod, hogy majd bekopogtasson hozzád a szerelem. A rossz hír az, hogy még senkihez sem talált be így a szerelem. Tenned kell érte!

Ikrek 

horoszkop_ikrek

Az összeütközésekből maradj ki. Ne vegyél fel álláspontot, maradj pártatlan és ne akarj feltétlen az igazságosztó szerepébe kerülni. Ha véleményedet kérdezik, térj ki a válasz elől. Ez a legjobb megoldás a mostani helyzetben.

Rák 

horoszkop_rak

Több pénz ütheti a markodat, mint ahogy azt gondoltad. A kellemes meglepetést valahol meg is kell ünnepelned. Este hívd meg barátaidat, újságold el nekik a jó hírt, és engedd, hogy osztozzanak örömödben!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

A kedves humorodat ma sok helyen emlegethetik. Rengeteg ember keresi a társaságodat, mivel a jó hangulat rájuk is átragad. Szép nap vár rád, amennyiben nem engeded, hogy pár bosszúság beárnyékolja.

Szűz

horoszkop_szuz

Tipikusan a kákán is csomót kereső személy leszel ma, akinek semmi sem elég jó. Emiatt a megszokottnál is többször keveredhetsz vitákba. Próbálj meg egy kicsit visszavenni a kukacoskodásból, mert nem túl megnyerő ez a stílus.

Mérleg

horoszkop_merleg

Egy megfelelési kényszer nehezedik ma rád, aminek köszönhetően minden áron 100%-on felül akarsz teljesíteni munkahelyeden. Próbálsz majd főnöködnek még jobban tetsző módon viselkedni, valamint minőségi, igényes munkát kiadni a kezed közül.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Változtass a külsődön, frizurádon! Bátran vásárolj új stílusú ruhadarabokat, olyan kiegészítőket, amik viselése valóban örömet okoz a számodra. Érezd jól magad a bőrödben, sugározd ki a szeretetet és belső harmóniát, békét!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Vigyázz fokozottabban az értékeidre, mert elképzelhető, hogy valaki meg akar lopni. Mielőtt bekövetkezne a baj, legyél elővigyázatos és kerüld a szétszórtságot. Cuccaidat, bárhova is mész, ne hagyd szét, a táskád pedig mindig legyen a kezedben!

Bak

horoszkop_bak

Kerüld a konfliktushelyzeteket! Higgadtan könnyebben meg tudod majd oldani a nézeteltéréseket. Ha nem akarod minden áron az ebet a karóhoz kötni, akkor még hamarabb véget érhet ez a huzavona.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

A párod néhány olyan megjegyzéssel illethet, ami nálad már átlép egy bizonyos határt. Mielőtt letámadod, és azonnal szakításon gondolkoznál, próbáld meg vele megbeszélni a helyzetet. Ismertesd vele a határaidat.

Halak

horoszkop_halak

A szerelem elveszi az eszedet. Persze ezzel önmagában semmi gond nem lenne, csak a hiba ott van, hogy emiatt munkahelyeden sem tudsz úgy helyt állni, ahogyan kellene. Ezt főnököd is észreveheti, és lehet, hogy a sarkadra lép. Ahogy véget ér a munkaidőt, rohansz is majd haza, hogy végre magadhoz ölelhesd párodat.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások