Nézd meg, mit jósolnak a csillagok szerdára!

2016.01.13.

2016/01/13

Valószínűleg ma sokan szeretnének Rákok lenni, hiszen hatalmas lehetőség áll előttük! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Eredeti ötleteidet, észrevételeidet vesd papírra! A szó elszáll, és ajánlatos lenne főnököddel közölni gondolataidat. Szerencsére nyitott az újdonságokra, így semmi hátrányod nem származik majd abból, ha beszélsz vele!

Bika

horoszkop_bika

Egy új románc, kaland kezdete a mai nap. Csak rajtad áll, hogy az ismerkedéstől meddig juttok. A te szavad lesz a számottevő, rajtad áll a dolog előre menetele. Ha hirtelen nem tudsz dönteni, várj még! Ne ugorj a dolgok közepébe!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Annak ellenére, hogy ezer barát vesz téged körbe nap, mint nap, ma mégis úgy érezheted majd, hogy teljesen egyedül vagy ebben a nagyvilágban. Mielőtt sírásba torkolna az egész napi feszültség, és belső őrlődés, amin átmész, jobban teszed, ha kinyitod a szemed és észreveszed, hogy mennyi ember van melletted! Igen! Melletted.

Rák

horoszkop_rak

Olyan álláslehetőségre akadhatsz, amit nem szabad elhalasztanod. Karriereddel kapcsolatos vágyaid végre teljesülhetnének, ha nem mész el mellette szótlanul. Gondold végig a dolgot, és dönts a számodra legkedvezőbben!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

A mindennapi rutint unalmasnak találhatod. Szürke óráidat könnyen feldobhatod egy kis zenével! Délutánra tervezz új programokat! A változatosság gyönyörködtet, így próbálj még eddig nem próbált elfoglaltságokat találni.

Szűz

horoszkop_szuz

Meg kell tanulnod félre tenni a görcsösségedet és lazábban hozzáállni az élet eseményeihez. Amikor mindent túlgondolsz és megállás nélkül azon kattogsz, hogy mivel tudod a legjobbat kihozni az életedből, az már aggasztó.

Mérleg

horoszkop_merleg

Olyan találkozásban lehet részed, ami az egész jövődet meghatározhatja majd. Fontos, hogy építsd a kapcsolati hálódat, hiszen minél több embert ismersz, annál többen tudnak majd neked, illetve annál több embernek tudsz majd te is segíteni.

Skorpió

horoszkop_skorpio

A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben érezhető körülötted! Téged is eltalált Ámor nyila, ezúttal igen mélyen. Boldog, gondoltan és természetesen kiegyensúlyozott leszel ennek folytán. A mai napodon garantált a boldogság!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el!

Bak

horoszkop_bak

Esetleges félelmeidet vagy gátlásaidat, amikkel eddig nem tudtál megküzdeni, ma le kell tenned! Nem szabad, hogy tovább gyengítsenek és erőtlenné tegyenek a mindennapok során. Számolj le a sötét oldaladdal!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Bármilyen problémád adódik a munkahelyeden, beszéld meg azzal, akit érint. Annál rosszabb nincs, mikor te is és ő is a saját levetekben forrtok. Legyél egyenes, állj elé, és mondd el a problémáidat! Megértő lesz veled.

Halak

horoszkop_halak

Egy közeli barátoddal könnyen keveredhetsz nézeteltérésbe, aminek kihagyhatatlan eleme lesz a veszekedés. Ugyan alkalmazni fogod „az okos enged, szamár szenved” elvet, de egy tüske maradni fog a lelki világodban.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások