Nézd meg, mit jósolnak a csillagok szerdára!

2016.01.20.

2016/01/20

Kedves Kosok! Jó dolog, ha van pénzetek, de nem mindenkit érdekel! A többi jegynek ma mit ígérnek a csillagok?

received_2491012060986581

Kos

horoszkop_kos

Ne a pénzeddel akarj felvágni az emberek előtt, ugyanis az múlandó. Ha mégis így teszel, biztos, hogy nem váltasz ki szimpátiát ismerőseid körében. Próbáld meg önmagadat adni, ne akarj kitűnni a tömegből, főképp másnak látszani!

Bika

horoszkop_bika

Valószínűleg szürkének, unalmasnak találod életedet. Keresed a kalandot, az izgalmat. Semmiképpen ne maradj a négy fal között, menj emberek társaságába. A sokszínű emberek, sokszínű hangulatot csinálnak majd!

Ikrek

horoszkop_ikrek

A dátumok nem a fő erősségeid, ezért könnyen lehet, hogy elfeledkezel egy évfordulóról, születésnapról vagy egy fontosabb, már előre egyeztetett eseményről. Pörgesd végig a napokat, és rájössz majd, hogy mit felejtettél el!

Rák

horoszkop_rak

A feszültség levezetésére ma inkább meditálj, relaxálj vagy sportolj! A kiabálás, veszekedés semmire sem megoldás. Sőt! Ha ezt az utat választod, azzal csak rontod a helyzetedet és egyértelmű bukásra lesz így ítélve a napod.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Új ember toppanhat az életedbe, olyan, akire nem is vártál! Ebből az új ismertségből még teljesen tisztázatlan, mi lesz pontosan. Lehet, hogy később szerelemre gyúl köztetek a láng, de még korai erről beszélni. A társasága viszont pozitívan hat rád már most!

Szűz

horoszkop_szuz

A mai napon jobban teszed, ha semmi újba nem kezdesz. Vigyázz, hogy mikor mit mondasz, ugyanis fenn áll annak a veszélye, hogy hamarabb jár a szád, minthogy gondolkoznál. Kerüld el a bajt, és inkább maradj csöndben!

Mérleg

horoszkop_merleg

Már reggel bal lábbal kelsz és ez a pech széria az egész napodat végig kíséri majd. Hiába, be kell látnod, hogy ma bármihez kezdesz, szinte biztos, hogy eredménytelenül zárul majd. Próbálkozni természetesen lehet, de inkább kerüld el az újabb kudarcokat!

Skorpió

horoszkop_skorpio

A részletek felett nagyon könnyen átugrasz. Pedig a mai nap folyamán az aprósások kapnak nagy figyelmet. Sok múlhat egy elfelejtett rutinellenőrzésen vagy mulasztáson! Szedd össze magad, számolj le a szétszórtsággal.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Rengeteg erőt tudsz meríteni a családodból. Az az összetartás, szeretet és békés légkör, ami az egész famíliát átjárja, manapság nagyon ritka és megbecsülendő. Tegyél te is így, és a mai napodat töltsd az ő szeretetük ölelésében!

Bak

horoszkop_bak

Legyél óvatos minden életterületen és ne menj fejjel a falnak! Igaz, csillagjegyed szerint azonnal neki mennél mindennek, de próbáld meg ép ésszel átgondolni, hogy van-e realitása az adott dolognak, vagy sem.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

A párod különböző meglepetésekkel készülhet neked, amiket nem árt majd viszonozni. Az ágyba hozott reggeli, vagy az ébredés utáni együttlét még csak kezdet. A nap további részében olyan apró, de mégis kedves ajándékokkal készül neked, amik az egész napodat bearanyozzák majd.

Halak

horoszkop_halak

Egy személy nagyon vágyik a figyelmedre, és megpróbál majd minden percben és pillanatban a sarkadban lenni. Hiába, ilyen ez a szerelem! A kérdés csupán az, hogy neked kell-e ő? Dönts hamar, ne játssz az érzelmeivel!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások