Nézd meg, mit jósolnak a csillagok szerdára!

2016.01.27.

2016/01/27

Az Ikrek ma mindennel és mindenkivel kapcsolatban tisztázhatják helyzetüket. Neked mit ígérnek a csillagok?

received_2491012060986581

Kos

horoszkop_kos

Olyan gyorsan zajlanak majd ma az események, hogy alig bírod követni. Vedd fel a tempót, máskülönben lemaradsz a saját életedről. Azokat a dolgokat, amiket eddig halogattál, ma véghez kell vinned. Nem várhatsz tovább!

Bika

horoszkop_bika

Új társaságba csöppenhetsz. Sokan irigyelhetnek emiatt, mivel elit emberekkel töltheted szabadidődet. Ne felejtsd el honnan jöttél, és ne szálljon a fejedbe a dicsőség, de legyél igenis büszke magadra!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Eljött a tisztázás napja! Ha vannak olyan dolgok a magánéletedben, amiket eddig nem mertél felszínre hozni, inkább elfojtottad magadban, akkor a mai nap tökéletes időzítés ezek megbeszélésre. Legyél bátor, nem kell félned!

Rák

horoszkop_rak

Számodra már reggel elkezdődik a hétvége, és egész nap elkísér ez a szabadság érzés. Munkahelyeden is sokkal lazább és felszabadultabb leszel, mint máskor. Párod is látni fogja rajtad ezt a fajta kirobbanó örömöt, ami csupán abból adódik majd, hogy neked ma félig tele lesz a pohár.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ha vásárolni mész ma, akkor több szép ruhadarabbal a bevásárló táskákban fogsz hazatérni. Ne vidd túlzásba sem a költekezést, sem a ruhavásárlást. Mielőtt megveszed a századik pólót, gondold át, hogy valóban szükséged van-e rá!

Szűz

horoszkop_szuz

Karriered kerül előtérbe, elismerő pillantásokat zsebelhetsz be. Kemény munkádnak gyümölcsét, valamilyen formában ma egészen biztos learatod majd. Itt az alkalom, hogy végre jól megszedd meg anyagilag is!

Mérleg

horoszkop_merleg

Környezetedben egy olyan esemény zajlik majd le, ami az igazságérzetedet nagyban befolyásolja majd. Hogy hangot adsz-e álláspontodnak, vagy inkább csöndben meghúzódsz, rajtad múlik. Nem biztos, hogy a vita célravezető.

Skorpió

horoszkop_skorpio

A kommunikációnak, az emberi kapcsolatoknak kedvez a mai nap. Keresd barátaid, rokonaid társaságát. Töltsd velük a délutánt, vagy akár az egész napot! Egy kellemes beszélgetés bearanyozhatja napodat!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Légy türelemmel, hiszen ismered a bölcs mondást: a türelem, rózsát terem! A szerelmi gondjaid rövidesen megoldódnak, és a friss feszültségek pedig elsimulnak. Rövidesen újra nyugodt lesz minden körületted!

Bak

horoszkop_bak

Helyre áll a belső rended, és végre jól fogod érezni magad a bőrödben. Annyi energia és vitalitás lesz benned, hogy majdnem felrobbansz. Barátaid is hamar észrevehetik a nagy örömöt rajtad, ami miatt elsőnek egy picit furán fognak rád nézni.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Ha van valami, amit nagyon akarsz, ismét lehetőséget kaphatsz, annak elérésére. Ne szalaszd el a szerencse kínálta alkalmat, legyél szemfüles és életrevaló. Ha így cselekszel, könnyen sikerre vihetsz mindent!

Halak

horoszkop_halak

Több helyen kell ma majd bizonyítanod a türelmedet és jóindulatodat. Ha az utcán sétálva látsz tanácstalan embereket, akiknek segítségre van szükségük, akkor ne gondolkozz! Lépj oda és ajánld fel segítségedet!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások