Nézd meg, mit jósolnak a csillagok szerdára!

2015. december 10.

2015/12/10

A bolygók állása ma nem feltétlenül kedvez nekünk. Azért még hátha lehet valami jó is a napban. Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Figyelj oda a hallottakra, kérdezd ki kollégáid véleményét! Rengeteg tapasztalatot szerezhetsz és rengeteget tanulhatsz a mai nap. Szívd magadba a tudást, legyél nyitott az új információk érkezésére, amik akár aranyat is érhetnek.

Bika

horoszkop_bika

Ahhoz, hogy megértsd a problémáidat, a fennálló betegséged okát, muszáj megállnod egy picit és mély levegőt venned. Figyelj magadra jobban, nézd végig szokásaidat, és amit negatívnak ítélsz meg, azon változtass!

Ikrek

horoszkop_ikrek

A szélsőségek fognak eluralkodni rajtad. Míg egyik pillanatban teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott leszel, addig a másik pillanatban egy apró kellemetlenség miatt kirobbantanád a következő világháborút. Mielőtt másokban keresnéd majd a hibát, előtte tarts egy kis önvizsgálatot.

Rák

horoszkop_rak

Ki kell szakadnod abból a helyzetből, amiben most vagy. Egyszerűen benne ragadtál, mint a mocsárban. Egy olyan esemény fog történni veled, aminek hatására muszáj lesz lépned. Lásd meg a történések pozitív oldalát!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Már a nap kezdetén egy olyan érzés foghat el, miszerint jobb lenne, ha az egész napot az ágyban töltenéd. Tudod, hogy ez lehetetlen, hiszen vannak feladataid, megbízásaid, amiket el kell látnod. Az érzésed viszont beigazolódik majd. Ma tényleg mindenben hibát véthetsz, amiben csak lehet.

Szűz

horoszkop_szuz

Érdemes átgondolni a hátad mögött álló időszak eseményeit, célzottan azokat, amik nem éppen úgy sikerültek, ahogyan azt te szeretted volna. Nézd meg, hogy mit kellett volna máshogy csinálnod, és mi az, amit jól csináltál!

Mérleg

horoszkop_merleg

Anyagi veszteség érhet, ami miatt rosszkedvűen és leverten indulhat a napod. Nyugodj meg, pánikra semmi ok! A nap további részében történő események kompenzálni fognak e miatt a kis bukfenc miatt.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Kövesd rendíthetetlenül céljaidat és vágyaidat, cselekedj azok szerint! Nagy változások ma nem várhatóak, így lesz időd azzal is foglalkozni, amiben örömödet leled. Ragadd magadhoz kedvenc könyvedet és kuporodj a hálószoba egyik sarkába egy bögre, forró teával!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ha menni akar, akkor hagy menjen – mondják a bölcsek. Szívleld meg ezt a tanácsot, és jusson eszedbe, amikor a nap során egy veszekedés után párod bejelenti, hogy elhagy. Mielőtt a századik zsebkendőt is telesírnád, várd meg a nap végét, mert tartogat meglepetéseket.

Bak

horoszkop_bak

Vigyázz egészségedre, őrizd meg jó fizikumodat! Járj el rendszeresen sportolni, keress egy új hobbit, mely mozgással jár. Járj el barátaiddal ezekre a foglalkozásokra, és meglátod, sokkal jobban elemedbe kerülsz!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Elégedetlen leszel a mai napoddal. Úgy éled meg, hogy semmi sem sikerül és a lehetőségek is messze elkerülnek. Oszlasd el ezeket a gondolataidat, és vedd észre, hogy valójában jobbnál jobb ajánlatok vesznek körül! Vedd a fáradtságot, hogy felkutasd ezeket!

Halak

horoszkop_halak

Amikor ma az utcán sétálsz, ne menj el úgy hajléktalan mellett, hogy nem segítettél neki legalább ötven forinttal. Vedd elő az adakozó énedet, és lásd egy picit az ő szemszögükből a világot! Tedd ma fő erényeddé a megértést és empátiát!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások