Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétre!

Június 30 - július 5.

2015/06/30

Az Oroszlánok munkahelyet váltanának, a Skorpiók pedig most mindennél jobban szeretnék elérni vágyaikat. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

Szerencsés időszak elé nézel, bármely életterület tekintve, félni valód most igazán nincsen. Látszik, hogy érkeznek majd kisebb, nagyobb bosszúságok, de mindezeket játszi könnyedséggel képes leszel átlépni és könnyen orvosolni. Egy a fontos, hogy helyén tartsd az ítélőképességedet, ne veszítsd el a fejedet, mert azzal megpecsételed sorsodat!

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Magánéletedbe beköszönt maga a Kánaán és a fellegek között érzed majd magad. Megkapod mindazt párodtól, amire már oly rég óta vágysz: szeretet, törődés, gyengédség, odafigyelés! Ugyan külön-külön már mindet tapasztaltad valamennyire, de így együtt, mind a hármat még nem. Eljött ennek is az ideje. Arra vigyázz, hogy mindezt viszonozd is!

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

Túlságosan naiv vagy és mindenkiben megbízol – már az első beszélgetésnél. Óvatosabban csináld ezt, mert könnyen becsaphatnak, megkárosíthatnak és előbb vagy utóbb, de azt veheted észre, hogy pofára esel és semmi nem jön össze. Ne csodálkozz, ha visszaélnek a bizalmaddal. Ha ez megtörténik, gondold át: ki a barátod és ki nem.

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

Kedvező hét elé nézel – amennyiben a pénzügyeket és a munkát nézzük – hiszen olyan jó lehetőségek, üzleti ajánlatok vehetnek majd körül, amikről eddig nem is mertél álmodni. Most, amikor itt lesznek a jobbnál jobb ajánlatok merj igent mondani, ne hezitálj sokat, hiszen félő, hogy más hamarabb lecsap erre a különleges lehetőségre.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Többször gondolkoztál már azon, hogy mi lenne, ha munkahelyet váltanál. Ezen a gondolat most még intenzívebben fog benned élni. Óvatosan lépj, mielőtt bármibe belefognál, mindig teljes mértékben tájékozódj előtte. Ha bármi nem világos, valamit nem értesz, akkor inkább még várj a döntésed meghozatalával, ne kapkodd el!

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Lelkiekben most egy kicsit visszafogott leszel és az életszemléleted sem lesz annyira rózsás és pozitív. Előfordulhat az is, hogy kicsit depresszióba esel, amely nem feltétlen baj, de tudnod kell időben abbahagynod a befelé fordulást. Hosszabb, huzamosabb ideig ne vonulj el a világ zajától, mert könnyen elfordulhatnak tőled a barátaid.

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Magánéleti boldogság elé nézel. Amennyiben már gondolkodsz a házasságon, akkor ez a hét megalapozhat mindent. Most érdemes elkezdeni kigondolnod a részleteket, az apró mozzanatokat. Engedd el a depressziót, törj ki a négy fal közül és nyiss a világra! Próbáld meglelni az örömöket, a boldogságot az apróságokban is.

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

Vágyakozol több dolog felé is, rengeteg gondolat cikázik nap, mint nap a fejedben. Jobbnál jobb tervek, ötletek azok, amik gondolati szinten megfogalmazódnak. Viszont a gond az, hogy egyik sem kerül megvalósításra. Ha legalább csak az egyik ötletedet képes lennél megvalósítani, akkor már hozzá járulnál a helyzeted javulásához.

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

Sok esetben előre örülsz a medve bőrére, ami nem feltétlenül jó, hiszen a sok-sok pofon az élettől, akár az életkedvedet is elveheti. Jobban teszed – bármennyire is fényesnek és jónak látszik a helyzeted –, ha megfontolod a lépéseidet és nem örülsz előre a dolgoknak, elkerülve ezzel az újabb csalódást. Tegyél meg mindent a sikerért, így az öröm is édesebb lesz.

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Stabilizálódni látszik a helyzeted, és ami eddig necces volt, vagy éppen egy hajszálon múlt, most végre fixálódni fog. Amennyiben eddig nagyon nehezen jöttél ki a fizetésedből és nem sikerült hónap végére kicsit félretenni, akkor most sikerülhet. Vegyél elő egy tollat, illetve papírt: készítsd el előre a hónapod üzleti tervét és tartsd magad ahhoz, így sikeres leszel.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

Sokszor hallottál már a visszautasíthatatlan ajánlatokról, de eddig még eggyel sem találkoztál. Megtörhet a jég, és egy olyan lehetőségről értesülhetsz majd, amire egyből igent mondanál, akár gondolkodás nélkül is. Vigyázz! Mint mindenhol, így itt is lesznek apró betűs részek, amik nem lennének jók, ha elkerülnék a figyelmedet. Csak óvatosan!

Kedves Halak!

horoszkop_0003_halak

Látogatásokban gazdag hét elé nézel. Többször láthatod vendégül egy-egy jó barátodat, vagy családtagodat, akivel szinte mindent ki fogsz majd beszélni. Vigyázz, ne legyél a környezeted lelki szemetesládája, amibe mindenki beledobálhatja a terheit. Ha már úgy érzed, hogy eleged van, akkor kérj időt az ismerőseidtől.

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások