Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétre!

November 23-29.

2015/11/23

A csillagok szerint a héten a Szüzeknek lesz a legnagyobb szükségük energiára azért, hogy meg tudják oldani a problémáikat. A többi jegy szülöttje vajon mire számíthat?

Kedves Kos!

horoszkop_kos

Szerelmi életedben most változás ígérkezik. Lehetséges, hogy elbizonytalanodsz azzal kapcsolatban, hogy jó-e az a helyzet, amelyben jelenleg vagy. Szükséges neked a változás, igényled azt, hogy valami új legyen az életedben? Ha igen, akkor ne várj tovább, indulj el a változás útján, ha pedig nem, akkor becsüld meg a mostanit!

Kedves Bika!

horoszkop_bika

Ellenségeskedés áldozata lehetsz, hogyha nem figyelsz jobban oda, és nem vigyázol arra, hogy milyen információkat osztasz meg magadról, illetve, hogy kivel osztod meg azokat. Most legyél óvatos a kommunikációval, mert előfordulhat, hogy nem éppen a legjobban fejezed ki magadat egy helyzetben és ebből komoly viták, feszültségek alakulhatnak ki.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek

Csak óvatosan a füllentésekkel. A sorozatos félrevezetések már komolyan visszaüthetnek. Egyre többször kerülsz olyan helyzetbe, amikor azt kívánja a szituáció, hogy füllents – legalábbis te így érzed. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha hagynád a hazugságokat és az igazság útját járnád. Még nem késő tiszta vizet önteni a pohárba, így letehetsz egy adag terhet a válladról.

Kedves Rák!

horoszkop_rak

Nagyon vágysz arra, hogy végre valami kis szerencse, vagy öröm érjen a sok-sok megpróbáltatás után. Most beköszönthet a szerencse, ezért érdemes használnod Fortuna energiáit, akár lottózni vagy valamilyen szerencsejátékon megjátszani a szokásos számaidat. Vigyázz, mert ha nyersz, akkor sok ellenséged és irigyed lehet!

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan

A csillagok szerint magányosan, „önemésztően” kezdődhet a heted, de egy érkező pozitív hír szinte mindent megváltoztathat. Most belép az életedbe az öröm, a nevetés, amely sajnos egy jó ideje már száműzésre került, de végre új önfeledten jól érezheted magad. Engedj el minden korlátot, rombolj le minden falat, amit magad köré húztál!

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz

Ha nem veszel erőt magadon, és nem kerekedsz felül a problémákon, akkor előbb utóbb azt veheted észre, hogy a problémák irányítanak téged. Ezt előzd meg és koncentrálj arra, amit el szeretnél érni. Most, ha minden erőddel és energiáddal a sikerességre, terveidre fókuszálsz, előbb utóbb teljesülnek azok. Ne add fel a reményt!

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg

Másra se tudsz gondolni, csak arra, hogy hogyan legyen még több pénzed, hogyan biztosítsd az anyagi biztonságot magadnak és szeretteidnek. Sajnos ez idő alatt elfeledkezel a párkapcsolatodról, és lassan fontosabbá válik neked a pénz, a siker, mint az, hogy legyen melletted egy szerető társ. Próbáld meg visszaállítani az egyensúlyt, mielőtt késő lenne!

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio

Szerelem, szerelem és csak szerelem! Ez lesz most a héten a meghatározó tényező az életedben. Mindent megteszel most párod boldogságáért, és ez viszont is igaz. Most kölcsönösen egy húron fogtok pendülni, talán egymás kívánságát, gondolatait is kitaláljátok, ráéreztek a másik lépéseire. Próbálj visszavonulni és megélni a magánéleti örömöket!

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas

Eléggé erőteljesen gondolkodsz azon, hogy milyen módszerrel, megoldással tudnál több pénzt keresni. Másodállás vagy egy vállalkozás indítása? Utóbbiba csak akkor fogj bele, ha van egy konkrét terved, amely működőképes lehet. Fontos: a családodat ne hanyagold el a pénzügyek miatt!

Kedves Bak!

horoszkop_bak

Rövid időn belül véget ér valami hivatalos ügyed, amely már akár hónapok óta húzódhat. Ez nem kevés stresszel, idegességgel, felesleges energiakidobással jár. Most végre leteheted válladról ezt a terhet, így nem fognak napról napra rosszabbnál rosszabb gondolatok nyomasztani. Fellélegezhetsz, valamint itt az ideje, hogy megtisztulj lelkileg!

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto

Itt az idő, hogy leszámolj azzal a magányossággal, amely az elmúlt pár napban elhatalmasodott rajtad. Miért engeded, hogy boldogtalan legyél és elnyomásban élj? Nem tudsz igazán kiteljesedni, mert mindig félelmek vannak benned, holott egy feladatunk van az életedben: boldogan, felhőtlenül élni. Mikor ébredsz rá erre, és kezdesz el ennek megfelelően cselekedni?

Kedves Halak!

horoszkop_halak

Ha a problémák miatt már sokszor úgy érzed, hogy inkább strucc módjára a homokba dugod a fejed, akkor van egy rossz hírem. Attól a gondok ugyanúgy ott maradnak és tovább nyomják a válladat. Inkább nézz szembe a nehézségekkel, mert most segítség érkezhet, amivel ha élsz, akkor képes leszel egyenesbe hozni a kicsit kisiklott életedet.

Hozzászólások