Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétre!

Június 15-21.

2015/06/15

A Bikák nagyon vigyázzanak a párkapcsolatukra, mert valamelyikük akár félre is léphet. Mit jósoknak a csillagok a többi jegy szülöttjének?

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

Ezt a hetedet a szeretet fogja áthatni. Készülj fel rá, hogy egy új vagy megújuló szerelem fog érkezni. Ha inkább a meglévőt szeretnéd még jobbá tenni, akkor vigyázz, hogy nehogy valami bolondságot csinálj, aminek párod nem örülne. A munkahelyeden is jó lesz a légkör, senki se akar majd vitába keveredni, béke és nyugalom lesz.

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Párkapcsolatodban felmerülhet annak az esélye, hogy az egyikőtök félrelép. Érzed és tudod, hogy a kezdeti fellángolás után lassan szerelmeteknek csak hűlt helye lesz. Még most vissza lehet fordítani a folyamatot és egy harmonikus párkapcsolatot kialakítani. Ám ehhez félre kell tenned az egódat, és észre kell venned, hogy te sem vagy tökéletes.

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

Az a sok feszültség, ami az elmúlt időszak alatt gyűlt össze benned, mára már komoly idegeskedéseket okoz számodra. Itt az idő, hogy felszínre engedd ezt a negatív energiát. Ha úgy érzed, hogy rövidesen elszakad a cérna, akkor bátran sírj, tombolj, hiszen a legrosszabb az, ha magadban tartod. Amikor végképp úgy érzed, hogy nem bírod, meríts erőt a családod szeretetéből. Rájuk bármikor számíthatsz.

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

Akarnod kell a változásokat az életedben. Sajnos még neked sem kínálnak mindent tálcán, így ha a pénzügyekben vagy éppen a párkapcsolatodban változásokat szeretnél elérni, akkor tenned kell értük. Ha most elhatározod magad valamire, akkor biztos lehetsz benne, hogy olyan segítő lehetőségeket kaphatsz, amikkel élve, elérheted vágyadat.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Most még jobban figyelj oda a pozitív gondolkodásra, és az optimizmusra. Amennyiben a negatív éned lesz a domináns, már jobb, ha most felkészülsz, hogy semmi nem fog összejönni és sikerülni, amit előre elterveztél. Ha pedig optimistán állsz a helyzethez, akkor már van esély arra, hogy a számításaidnak megfelelően alakuljon minden.

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Utazáson gondolkozol, szeretnél egy kicsit világot is látni! Jót tenne neked egy rögtönzött „nyaralás”, amikor kiszakadnál a hétköznapok nyomása alól és újra életenergiával töltődnél fel. Sajnos a szürke álarc az rajtad is megragadt és nem tudod észrevenni a mindennapok varázsát. Most itt a lehetőség, hogy egy utazás által újra meglásd azokat.

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Reménykedsz, hiszen tudniillik, hogy a remény hal meg utoljára. Most viszont már ez kevés. A problémák csak tornyosulnak, és te csak várod a csodát. Ez nem visz előre, sőt lehet, hogy sokkal inkább hátráltat. Nézz szét az életedben, ami nem működik, azt zárd le, aztán pedig cselekedj, menj a dolgoknak elébe – főképp a jónak.

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

Váratlan öröm érkezik az életedbe! Lehetséges – ugyan pár napra csak -, hogy beköszönt a szerencse! Amennyiben szoktál szerencsejátékon játszani, akkor most mindenféleképpen tölts ki egy lottószelvényt, vagy vásárolj egy sorsjegyet. A pénzügyi adósságaidat is rendezheted, amennyiben most utánanézel a helyzetedhez illő lehetőségeknek.

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

Minden követ megmozgatsz azért, hogy elérd majd célodat, amivel végre tudnál könnyíteni a helyzeteden, és leengedhetnél a mindennapi rohanásból. Vigyázz, mert ha túlságos csak a sikert, és a pénzt látod mindenben, akkor elfeledkezhetsz barátaidról, akik viszont sosem feledkeznének meg rólad. Mindent csak mértékkel, az egyensúly megtartása mellett!

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Nagyon aktív, és hasznos része leszel a munkahelyednek. Amennyiben csapatmunkáról van szó, akkor készülj fel, hogy rád osztják a vezető szerepet. Nem lesz egy nagyon megterhelő feladat, hiszen minden adott ahhoz, hogy egy igazi irányító legyél, sőt titkon vágysz rá, hogy egyszer főnök legyél. Viszont a párodat ne akard irányítani! Vele csapatot alkoss, és ne akarj felülkerekedni rajta!

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

A biztonságról fog szólni a heted, semmi negatív változás nem várható. Amennyiben folyamatban van egy hivatalos ügyed, akkor készülj fel rá, hogy abban kedvezően fognak alakulni a cselekmények, a helyzeted végre stabilizálódni fog. A házzal, lakással kapcsolatos ügyekben szintén pozitív előrelépés várható, félelemre való okod szinte nincs is.

Kedves Halak!

horoszkop_0003_halak

Reménykedsz abban, hogy sikerül kiépíteni magad körül a biztonságot, amit már hosszú ideje szeretnél megadni magad illetve szeretteid számára, de eddig még semmilyen módon nem volt rá lehetőséged. Óvatosabb és megfontoltabb lépések által viszont elérheted a céljaidat. Most szükséged lesz minden erődre, ami viszont sajnos könnyen elfogy.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások