Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

Június 6-7.

2015/06/06

A Halak romantikában fürdőzhetnek, a Szüzek pedig alaposan gondolják át tetteiket! A többi jegy szülöttjére mi vár a hétvégén?

Kos

horoszkop_0011_kos

Egy hozzád közelálló személy nagyszerű hírrel fog szolgálni. Ez által egy új lehetőségre tehetsz szert, ami teljesen fel fog forgatni mindent. Lehet, hogy megijedsz majd a kihívástól, és visszautasítod az ajánlatot.

Bika

horoszkop_0010_bika

Ez a hétvége teljesen a te kedved és terveid szerint fog alakulni. Itt az alkalom arra, hogy programok helyette egyszerűen a békét és a csendet válaszd, bárhol is legyél. Vasárnap egy picit már mozgékonyabb nap vár rád!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

A hétvége során akár az is előfordulhat, hogy egy egészségügyi intézménybe kell látogatnod, és nem biztos, hogy magad miatt. Ha elmész valahova nyaralni, akkor szinte garantált, hogy jól fogod érezni magad és semmi sem fogja elrontani a pihenésedet.

Rák

horoszkop_0002_rák

Ugyan már volt egy tök jó kis forgatókönyved a hétvégére, most mégis minden máshogy fog alakulni. A fejben összetett képet nyugodtan eltépheted és kidobhatod majd. Sokkal jobb és pozitívabb eseményeket hoz majd az élet!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Egy pletyka kaphat szárnyra, ám a forrását nem fogod tudni kinyomozni. Bár várhatnak rád emiatt kellemetlen pillanatok, de tudod, hogy minden csoda három napig tart. Szerelmi életedben nagy fordulatok várnak rád, készen állsz rá?

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Gondold végig a helyzetedet az elejétől a végéig és dönts a legjobb belátásod szerint. Ugyanis egy olyan lehetőség érkezhet az életedbe, amiről nem is gondoltad, hogy megkaphatod. Kész vagy a kihívások elé állni?

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Ezen a hétvégén ne a házimunkát helyezd a középpontba, hanem elsősorban a saját igényeidet! Keress egy olyan helyet, ami elég messze van ahhoz, hogy elszakadj az otthonoddal kapcsolatos kérdéskörtől.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Jó irányba halad az életem? – Többek között ez a kérdés is felvetődhet benned a hétvége során. Szinte mindenben elbizonytalanodsz, és teljesen tanácstalanná válsz, hogy pontosan mihez is kellene kezdened. Lehet jobb, ha ezt a hétvégét csak átvészeled.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Egyfajta tanácsadóként működhetsz majd ebben a két napban. Hozzád fordul majd szinte minden ismerősöd, ha elakad az életben. Állj türelmesen a helyzethez, és a tőled telhető legjobb tanácsot add majd nekik!

Bak

horoszkop_0000_bak

A magánéletedben nagy változásokra nem kell számítanod, már ami a hétvégét illeti. A kapcsolatodat tovább tudod mélyíteni, és a pároddal egymásba vetett bizalmatok még tovább nőhet. A pénzügyek terén a számadás ideje jön el, úgyhogy itt az ideje összevetni a bevételeket és a kiadásokat.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Próbálj meg kiszakadni a hétköznapok szürkeségéből és éld meg a hétvége varázsát! Hajlamos vagy arra, hogy benne maradj a mókuskerékben, ahonnan semmivel nem lehet kirobbantani. A családod, barátaid nem örülnének neki, ha ez a két nap is munkával telne. Szánj időt rájuk is!

Halak

horoszkop_0003_halak

A romantika hétvégéjének is nevezhetnénk ezt a két napot, hiszen amennyire a helyzethez mérten lehetséges, minden percet, órát pároddal töltesz majd. Ha pénztárcád is engedi, akkor vidd el wellnessezni, hogy még felejthetetlenebbé és emlékezetesebbé tedd ezt a 48 órát!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások