Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

Június 20-21.

2015/06/20

Szerelmes hétvége vár a Mérlegekre a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Ez a hétvége nem a te hétvégéd lesz! Nagyon könnyen kihasználhatnak, becsaphatnak. Az ok a jó szíved. Nagyon könnyen megvezethetnek majd és olyan adakozásokba rángathatnak bele, amik teljesen ledönthetnek a lábadról.

Bika

horoszkop_0010_bika
Még a hétvégén se tudsz lenyugodni, ha az anyagiakról van szó. Tenni akarsz valamit azért, hogy jobb helyzetbe kerülj. A hétvége viszont neked is szóljon a pihenésről. Tedd félre a problémáidat, gondjaidat és aludj egy jó nagyot!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
A jól végzett munka elnyerni jutalmát, így a következő két nap számodra csak a pihenésről fog szólni. Végigdolgozott öt nappal a hátad mögött ki is jár már egy kis pihenő. Nyugodtan mélyedj el olyan témákban, amikről már többet szerettél volna tudni.

Rák

horoszkop_0002_rák
Figyelj oda magadra, lelked és tested üzeneteire! Ne merítsd ki teljesen az energiáidat, tartogass egy picit a jövő hétre is. A hétvége inkább szóljon a feltöltődésről, mintsem a fáradozásokról. Ha lengén öltözve mész utcára, könnyen megbetegedhetsz.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Van egy terv a fejedben, hogy mit szeretnél erre a hétvégére, ám jobban teszed, ha már most készíted lelkiekben magad arra, hogy semmi sem úgy lesz. Más eseményekre kell majd menned, más szituációkba csöppensz bele, mint azt várnád.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Egyszer fent, egyszer lent. Ez lesz jellemző az érzelmi állapotodra. Mondd ki azokat a dolgokat, amik zavarnak téged, és próbáld meg pároddal minél hamarabb letisztázni a ködös szituációkat. Rend a lelke mindennek!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Szerelmes vagy? Ha nem, akkor is az leszel a hétvégén! Ámor nyila el fog találni, aminek hatására óriási lángokra lobban majd a még izzó parázs, vagy teljesen új lángok tüzelnek majd fel. Bármelyik is igaz rád, egy biztos, hogy érzelmekben nem lesz hiány. Légy gyengéd a másik félhez, lesd kívánságait, és adj meg neki mindent, amire szüksége van.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Egy igazán mozgalmas hétvége elé nézel. Szinte semmit sem fogsz unatkozni majd, minden pillanatban lesz valami újdonság. Érdemes már most felkötnöd a nadrágot, és csak reménykedni abban, hogy bírod majd a tempót!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Ez a hétvége remek alkalom arra, hogy minden függőben lévő ügyedet megoldd. A problémákra most tudsz igazi megoldást találni. Fontos! Járj nyitott szemmel, máskülönben egyszerűen elmész a lehetőségek mellett.

Bak

horoszkop_0000_bak
Figyelj oda a hétvégén mindenre, ami anyagiakkal, pénzzel, vagyonnal vagy befektetéssel függ össze. Ha bevásárolni mész, érdemes egy listát vinned magaddal és szigorúan tartani magad az azon szereplő dolgokhoz!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Egy kisebb családi összeröffenésnek adhatsz majd otthont a hétvége során. Te leszel most a tyúkanyó, aki minden szálat a kezében tart és mindenkivel megpróbál majd egyenlő mértékben foglalkozni. Ennek a meetingnek a jó oldala az, hogy végre ápolhatod a családi kötelékeket, amire utóbbi időben nem fordítottál túl sok időt.

Halak

horoszkop_0003_halak
A mostani hétvégéd nem sokban fog különbözni egy átlagos szombat-vasárnaptól. Időd nagy részében a házkörüli és családi teendők fognak leterhelni. Mindezek után egy délutáni pihenő igazi Kánaán lesz majd. Túl sok kikapcsolódásra ne számíts, de ha ügyesen bánsz az idővel, akkor elképzelhető, hogy sikerül pár órát szabaddá tenned.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások